{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal?

 Esmaspäev, kolmapäev või hoopis pühapäev? Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne? 

 Esmaspäev, kolmapäev või hoopis pühapäev? Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne? 




Vaatame järgi, milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem sellel nädalal õnne! 


JÄÄR - pühapäev, 7. juuli

Jäära, kes muidu on nii impulsiivne ja ärritub ruttu, on ees ootamas väga positiivne nädalavahetus, mil tal avaneb võimalus rääkida rahulikult kõigelt, mis tal südame peal on. Merkuur jõuab sel nädalal Lõvi märki, Kuu Lõvi märgis muudab Merkuuri mõju tugevamaks, tänu sellele ongi Jäära ees ootamas tore ja meeldejääv päev.


SÕNN - esmaspäev, 1. juuli

Kuu ja Marss on sel päeval mõlemad Sõnni märgis, tuues talle head õnne kaasa. Tänu planeetide toetusele peaks tal kõik hästi minema ning ta ise olema palju ettevõtlikum, kui kunagi varem. 


KAKSIKUD - kolmapäev, 3. juuli

Kolmapäev toob head õnne kõikidele Kaksikutele. Kuu (viljakus ja küllus) ja Jupiter (hea õnn) kohtuvad sel päeval Kaksikute konstellatsioonis, see peaks neile kaasa tooma palju häid võimalusi.


VÄHK - laupäev, 6. juuli

Noorkuu on samal päeval Vähi enda märgis, tuues talle kaasa palju head õnne ja häid võimalusi. Mitmed asjad saavad palju selgemaks. Merkuur siseneb sel päeval Lõvi märki, tänu sellele peaks Vähk olema palju enesekindlam ja julgem, kui kunagi varem. 

 

 


LÕVI - pühapäev, 7. juuli

Merkuur jõuab Lõvi märki 6. juulil, tänu sellele peaksid kõik Lõvi suhted paranema hakkama. Merkuur ja Kuu kohtuvad pühapäeval Lõvi märgis, tuues talle sellega suuremat õnne kaasa.


NEITSI - esmaspäev, 1. juuli

Neitsil ei tohiks esmaspäeval headest ideedest puudust tulla. Kuu ja Marss on Sõnni märgis (Maamärk), see on juba ise hea enne tema jaoks. 


KAALUD - kolmapäev, 3. juuli

Kolmapäevane päev peaks tooma Kaaludele häid uudiseid kaasa. Jupiter Kaksikute märgis toetab teda kõikides ettevõtmistes ja toob talle head õnne kaasa. Kuu aga muudab teda jutukamaks. Mitmed asjaolud saavad selgemaks. 


SKORPION - laupäev, 6. juuli

Hea õnn naeratab kõikidele Skorpionitele laupäeval. Veenus ja Uraan toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Üks vahejuhtum võib kõik muuta. 

 

 


AMBUR - pühapäev, 7. juuli

Pühapäeval moodustava hea ja positiivse aspekti Merkuur (suhtlemine) ja Kuu (emotsioonid, viljakus). Amburit on ees ootamas head uudised sel päeval. 


KALJUKITS - esmaspäev - 1. juuli

Saturn, Kuu, Veenus ja Marss liidavad oma jõud, et tuua head õnne kõikidele Kaljukitsedele esmaspäeval. Üks väga tore vahejuhtum peaks teda ees ootama sel päeval. 


VEEVALAJA - kolmapäev, 3. juuli 

Kolmapäeval on Veevalaja planeetide lemmik. Hea õnne ja külluse planeet on Kaksikute märgis, tänu sellele peaks üks probleem leidma ootamatu lahenduse. 


KALAD - laupäev 6. juuli

Veenus ja Kuu kohtuvad sel päeval Vähi märgis, tuues sellega Kaladele head õnne kaasa. Viimased ajad pole tema jaoks olnud kõige kergemad, seega on tal hea meel, kui saab natuke hinge tagasi tõmmata.

Kommentaare ei ole