{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem selle tähemärgi esindaja jaoks

 Ühe tähemärgi esindaja jaoks ei pruugi järgmine nädal tulla kõige parem.     

 Ühe tähemärgi esindaja jaoks ei pruugi järgmine nädal tulla kõige parem. 

 


 



Õnneratas muudkui keerleb ja keerleb, päevad ei ole vennad ja sellepärast ei olegi lihtne teada, mida järgmisel päeval meie jaoks varuks on. Kui eelmisel nädalal läks sul väga hästi, võib juhtuda, et järgmine nädal ei tule kõige parem. Eriti võib see paika pidada praegusel hetkel, kus planeetide seis on üsna muutlik. Mitu planeeti on reatrograadis, seega igavuse üle kurta ei saa. 

 

Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Päike on sisenemas Lõvi märki. Lõvid valmistuvad oma sünnipäeva pidama ja puhkusele minema võimaluse korral niipea, kui võimalik ent kõikidel tähemärkidel nii palju ei vea. Mille pärast? Uraan ja Marss tekitavad ikka veel pingelist õhkkonda ent tegemist ei ole ainsate tähemärkidega, mis praegu meie plaane rikkuda võivad. Mitu planeeti on reatrograadis. Pluuto paneb meid tõtt vaatama oma hirmude ja kartustega. Neptuun tuletab meelde seda, mida me oleme võib-olla ära unustanud, vajutades sellele kohale, mis teeb haiget. Ent see pole veel kõik. Saturn ja Jupiter moodustavad harvaesineva nurkseisu kuni oktoobrini. Ka see võib kaasa tuua ootamatuid viivitusi ja takistusi, mida sa ei osanud ette näha. Tundub lausa nagu paneksid planeedid meid proovile. Eriti peab see paika selle tähemärgi puhul. 

 

 


Millise tähemärgi esindaja jaoks võib järgmine nädal tulla keerulisem? 

KALJUKITS

Õnneks kestab see ainult nädala. Võttes arvesse Kaljukitse sihikindlust ja järjepidevust pole see kõige halvem. Ent miks just Kaljukits ja mitte Kalad või Vähk? Sellepärast, et 21. juuli täiskuu särab Kaljukitse märgis. Täiskuu heidab valgust kõikidele Kaljukitse hirmudele ja kartustele, eriti kõiges selles, mis puudutab tema raha- ja tööasju. Selle tõttu võibki juhtuda, et Kaljukits ei tunne end kõige paremini. 

Päike on liikumas edasi Vähi märgist Lõvi märki ja see on pigem hea. Kaljukitse planeet Saturn ja hea õnne planeet Jupiter aga võivad muuta Kaljukitse närviliseks järgmisel nädalal. Õnneks ei ole tal vaja midagi tõsist karta ja kõik tema probleemid lahenevad ruttu.



Kommentaare ei ole