{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

Järgmisel nädalal on planeetidel meie jaoks varuks palju toredaid üllatusi. Vähemalt kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas üle ...

Järgmisel nädalal on planeetidel meie jaoks varuks palju toredaid üllatusi. Vähemalt kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas üle ootuste hea nädal. 

 


 


Tundub nagu pakuks planeetidele lõbu see suur segadus, mille nad ise on tekitanud. Kui Marss (tegevus) ja Uraan (muutused) kohtuvad, on kõik sassis. Tundub, et tormipilved on kogunemas meie peade kohal ja väike isiklik revolutsioon võib teoks saada järgnevate päevade jooksul. See aga võib põhjustada ootamatuid vahejuhtumeid, viimase hetke muutuseid plaanides, otsuste muutmisi, arusaamatusi ja möödarääkimisi. Marss ja Uraan on tekitamas suurt segadust. Õnneks ei ole tegemist ainsate planeetidega, mis meid hetkel mõjutavad. Neptuun ja Saturn, mis hetkel on retrograadis, aitavad meil näha asju teises valguses. Merkuur on jõudnud Lõvi märki ning soovitab meil unistada suurelt ja mis kõige tähtsam : uskuda oma uniststesse, olla julgem ja ettevõtlikum. Veenus on omakorda sisenemas Lõvi märki, tuues meie ellu natuke head õnne, kirge ja romantikat. 

 


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid järgmisel nädalal õnne? 

 

KALJUKITS

Kaljukitsele meeldib, kui asjad lähevad plaanipäraselt. Talle meeldib, kui ta elus on kõik hästi organiseeritud. Ainult, et Marsi ja Uraani kohtumine Maamärgis rikub kõik tema esialgsed plaanid ära. Kahe planeedi mõjutusel tunneb Kaljukits end hoopis teise inimesena. Ta muutub palju ettevõtlikumaks ja loomingulisemaks, ta hakkab igatsema uute muljete ja kogemuste järele. Ta hakkab riskima ning on valmis hüppama tundmatus kohas vette. Ta hakkab uskuma rohkem oma unistustesse, kui kunagi varem. Kõik, mis enne tundus võimatu, muutub nüüd võimalikuks. 

Kui sa tunned, et asjad hakkavad liikuma õiges suunas, on see just õige hetk, et näidata, milleks sa oled võimeline, tegutseda kiirelt ja targalt. Kaljukits ilmselt järgmisel nädalal ei kõhklegi enam, vaid muutub palju julgemaks ja enesekindlamaks. Ta on valmis mägesid liigutama, et viia oma unistusi ellu, ta teab, mida ta tahab ja mis tema jaoks tähtis on. Mida koostööaldim ta on, seda kasulikum see talle endale on. Koos teistega suudab ta rohkem ja jõuab kaugemale. Julge ja uhke Kaljukits on valmis lõpuks ometi võtma ohjad enda kätte ja seda parem, sest järgmisel nädalal toetavad planeedid teda kõikides ettevõtmistes.

 

 


LÕVI

Suve algusest saadik tunneb Lõvi ennast nagu kala vees. Lisaks on suhtlemise planeet Merkuur jõudnud Lõvi märki, aidates viimasel näha paljusid asju hoopis teise pilgu läbi. Lõvi tunneb ennast hästi praegusel hetkel. Ta tunneb ennast vabana. Ta naudib täiel rinnal juulikuud, eriti neid hetki, mis ta saab veeta koos oma lähedastega. Ka armastuse planeet Veenus on sisenemas Lõvi märki. Midagi halba see enesega kaasa tuua ei tohiks. Otse vastupidi, kõikide märkide järgi tundub, et Lõvi on see ootamas eriti romantiline suvi. Armastuse planeet muudab Lõvi vastupandamatuks ja toob tema ellu natuke rohkem õnne ja armastust. Hea oleks, kui Lõvi haaraks kõikidest headest võimalustest kinni. Tänu Veenusele näitab Lõvi ennast järgnevatel nädalatel parimast valgusest.

Praegu on kõige õigem hetk, et nautida oma õnne ja jagada seda ka teistega. Lõvi ei ole kitsi, vastupidi, ta on suure südamega. Ta on valmis hoolitsema kõikide eest, kes on talle kallid. Need Lõvid, kes on juba kellegagi koos, võivad muuta oma suhet veelgi usalduslikumaks ja lähedasemaks. Vallalisi Lõvisid on ees ootamas aga toredad kohtumised. Merkuur (suhtlemine) ja Veenus (armastus) toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 

 

 


JÄÄR

Järgmine nädal muudab Jäära veelgi enesekindlamaks. Mitte et tal oleks seda vaja, aga planeedid on nii otsustanud. Planeetidel on ainult head kavatsused meie Jääraga. Planeedid ise liidavad oma jõud, et aidata Jääral oma unistusi täide viia. Üks hea uudis peaks järgnema teisele, kõik tema ettevõtmised peaksid õnnestuma ja tänu sellele tunnebki Jäär nagu oleks kõik võimalused tema jaoks avatud. Kõik muutub kergemaks ja lihtsamaks. Tal on kõik vahendid ja võimalused, et viia oma suuremaidki unistusi ellu. Jäär meeldib kõikidele järgmisel nädalal, teda kuulatakse, tema arvamusega arvestatakse, tema soovid täidetakse. 

Õnne toovad Jäärale peamiselt Veenus ja Merkuur Lõvi märgis (sõbramärk). Tänu sellele tunnebki Jäär end paremini, kui kunagi varem, sest kõik tema plaanid õnnestuvad. Nädala lõpuks võib ta öelda täiesti julgelt, et tal ikkagi veab.



Kommentaare ei ole