{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 4. juuli noorkuu Lõvi märgis toob hea energiat kõikidele tähemärkidele

 Eelseisval pühapäeval, 4. augustil, on taevas noorkuu, mis peaks viima ära kõik pinged ja arusaamatused. Kõike seda enne kurikuuls...

 Eelseisval pühapäeval, 4. augustil, on taevas noorkuu, mis peaks viima ära kõik pinged ja arusaamatused. Kõike seda enne kurikuulsa Merkuuri retrograadi algust. 

 


 


Lõvi oskab enese eest hoolt kanda ja teab, kuidas seda teha. Seega kõikide märkide järgi ostad ka sina eelseisval nädalavahetusel endale lilled või mõtled rohkem enda peale. 


Noorkuu Lõvi märgis kõditab ego

Seekordne noorkuu Lõvi märgis peaks meile saatma head energiat. Kohe peale noorkuu algab Merkuuri retrograad Neitsi märgis, seega leiab noorkuu aset just õigel hetkel. 

 

 

See noorkuu soovitab meil võtta ohjad enda kätte, olla julgem, ettevõtlikum ning enesekindlam. Ning mis kõige tähtsam : anda endale andeks. See noorkuu teeb kõik uueks ja viib vana minema, millest sa oled valmis lahti laskma. Selle tõttu ongi see õige hetk, et lasta minna kõigel halval ja negatiivsel, panna maha oma emotsionaalne koorem, viha, kurbus, pettumused ja kõik see, mida sa oled oma südames kandnud nii kaua. Osta endale lilli või luba endale midagi ilusat, kingi endale ilus päev, hoolitse iseenda eest. Ja ütle oma lähedastele, et sa neist hoolid. 


Kuidas mõjutab noorkuu Lõvis sinu tähemärki? 

LÕVI, JÄÄR, AMBUR

Seekordne noorkuu peaks kõditama Tulemärkide ego ja muutma neid veelgi enesekindlamateks. Pole tähtis, milline ilm on väljas, sest neid kolme on ees ootamas kuum ja sündmusterohke nädalavahetus. 


KAALUD, KAKSIKUD, VÄHK

Nende tähemärkide esindajad võivad hinge tagasi tõmmata. Viimased ajad on olnud nende jaoks liiga pingelised, selle tõttu toobki nädalavahetus neile võimaluse võtta rahulikumalt ja teha paus. Ilmselt võtavad need kolm aega selle jaoks, et hoolitseda veelgi rohkem enda eest.

 

 


NEITSI, KALJUKITS, KALAD

Nende tähemärkide esindajad mõtlevad nädalavahetusel ilmselt rohkem enda, kui teiste peale. Noorkuu Lõvi märgis innustab neid ainult takka.


SÕNN, SKORPION, VEEVALAJA

Ehkki just nemad peaksid just mõtlema praegu rohkem enda peale, on nende tähemärkide esindajaid kõige raskem ümber veenda. Hea oleks, kui nad võtaksid eelseisval nädalavahetusel rahulikumalt. Muidugi on seda raske selgeks teha Sõnnile, kui ta on endale juba midagi pähe võtnud või kangekaelsele Skorpionile või siis hoopis Veevalajale. Ent kuna Merkuuri retrograad on algamas järgmisel päeval, on praegu kõige parem hetk selleks, et puhata.

Kommentaare ei ole