{ads}

HIDE

Viimased

latest

Beebiga lennuki peale. Ema jutustab pisarsilmis, kuidas tema öine lennureisist väikese beebiga sai tema jaoks tõeline kannatus. VIDEO

 Kõik need, kes on juba beebiga lennanud, teavad, kui raske see on.   

 Kõik need, kes on juba beebiga lennanud, teavad, kui raske see on. 


 



Kõik algas ometi hästi. Kui Jess oma väikese tütrega lennuki peale läks, magas väikeseke õndsat und. Alles siis, kui nad olid lennukisse jõudnud, hakkasid probleemid pihta. 

 

@jess.spaulding Has anyone else had an experience like this? 🥺❤️‍🩹 It was sooo hard! To be concerned for Charlotte plus everyone else having to listen to her cry 😭 Here is full travel vlog from traveling alone back home with sweet Charlotte!! ✈️ #firsttimemom #ftm #flyingwithababy #travelwithbaby #fourmonthsold #planewithbaby #cryingonplane #strongmom #babycrying #babycryingonplane ♬ original sound - Jess

 


"Ma üritan ometi kõik teha, et ta maha rahuneks."

Noor naine räägib oma ängistusest ja hirmust, mõteldes selle peale, mida peavad tundma kõik ülejäänud reisijad kuuldes tema beebi nuttu. Ta on kindel, et on ära teeninud kõikide pahameele ja hakkab varsti nutma koos oma lapsega. Mida rohkem läheb aeg edasi, seda hullemaks olukord muutub. Charlottel on raske magama jääda ja selle tõttu nutab ta vahetpidamata. Ka kurnatud emal on lõpuks pisarad silmas, ta ütleb, et ometi teeb ta kõik, et laps maha rahuneks ja magama jääks. 

 

 

Jõudes sihtkohta, ootab neid lapse isa. Autosse istudes ütleb Jess, et beebi nuttis kogu lennureisi ja see, mis juhtus, oli kõige hullem võimalikest stsenaariumitest. 


Vaatajad lohutavad noort ema

TikToki kasutajad, keda Jess'i lugu liigutas, jagasid talle nõuandeid järgmiseks lennureisiks. Paljud soovitasid panna lapsele lutt suhu õhkutõusmise ja maandumise ajaks. Teised jälle kiitsid noort ema, öeldes, et ta on väga tubli ja ärgu lihtsalt tehku teinekord välja sellest, mida teised mõtlevad. Juba ainuüksi sellepärast, et enamikul reisijatest on kõrvatropid. Parem on tegeleda ainult beebiga ja unustada kõik muu.

Kommentaare ei ole