{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa olla emotsionaalsem. Nädala keskel on Kuu sinu märgis, muute...


 

 

Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa olla emotsionaalsem. Nädala keskel on Kuu sinu märgis, muutes su intuitsiooni tugevamaks. Marss siseneb Kaksikute märki 20. juulil. Täiskuu särab Kaljukitse märgis pühapäeval. 


Armastus

Paaridele: kuhu on jäänud see kirg, mis oli teie vahel siis, kui te kokku saite? Kuhu on jäänud kõik tunded, mida sa oma elukaaslase vastu tundsid omal ajal? Ära lase rutiinil ja üksluisusel oma suhtele halba teha ja ära muutu liiga nõudlikuks tema suhtes. Tee parem midagi, mis aitaks sul oma suhet paremaks muuta.

Vallalised: ilmselt unistad sa hingesõbrast ja tahaksid kohtuda kellegagi, kes sind mõistaks ja kellega sul oleks koos hea olla. Elu on sind aga viimasel ajal kokku viinud ainult nendega, kellega su pole midagi ühist. Ära heida meelt, su elu on juba varsti muutumas.  

 

Raha

Praegusel ajal on sul hea nina. Kui sa hoiad silmad lahti ning tegutsed õigel hetkel, võid sa leida võimaluse, kuidas oma elu parema järje peale saada. 

 

 

Tervis

  Võib-olla ei ole sul praegusel hetkel nii palju jõudu nagu tavaliselt ja sa tunned suuremat väsimust. Selle jaoks, et oma enesetunnet parandada ning saada energiat juurde, tuleb sul toituda tervislikumalt ning liikuda rohkem. Ära ainult kurna ennast ära. 

 

Töö

Praegune planeetide seis on väga hea, tänu sellele peaks kõik hästi minema. Planeedid toetavad kõiki su ettevõtmisi. 

 

Pere

Nii suurte, kui väikeste lastega võivad mõned tõsised kõnelused ees oodata. Katsu olla mõistvam ja hoolivam nende murede suhtes.

Kommentaare ei ole