{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 kindlat märki, mis näitavad, et aeg on lahku minna

 Isegi, kui suhe on läbi saamas, ei ole alati raske sellest endale aru anda, et aeg on lahku minna. Suhtespetsialistide sõnul on ki...

 Isegi, kui suhe on läbi saamas, ei ole alati raske sellest endale aru anda, et aeg on lahku minna. Suhtespetsialistide sõnul on kindlaid märke, mis näitavad, kui aeg on lahku minna. 

 


 


Paarisuhe võib olla teinekord väga keeruline. Ehkki paljud unistavad ilusast suhtest, kus ühtegi probleemi ette ei tule, jääb see sageli unistuseks. Igas suhtes tuleb ette nii häid, kui halbu aegu. Tuleb ette arusaamatusi, möödarääkimisi ja väljakutseid, mis panevad suhte tõsiselt proovile. 

Mõnikord aga juhtub, et hoolimata soovist jätkata ja päästa oma suhet, ei piisa sellest piisa. Millised märgid näitavad, et aeg on lahku minna? 


1. Sa oled kogu aeg õnnetu

Kui suhte alguses tundub kõik ilus, siis kaob see esimene eufooria juba paari kuuga. See on normaalne ja selles pole midagi imelikku. Ent kui sa veel aastaid hiljem oled õnnetu ja rahulolematu, kui rääkimine ei anna mingeid tulemusi, kui su suhe on sulle muutunud koormavaks ja väsitavaks, on aeg lahku minna. Kui vaidlusi ja tülitsemist tuleb ette rohkem, kui peaks, võib see anda märku sellest, et te lihtsalt omavahel ei sobi. 

 

 


2. Teie vahel ei ole enam mingit emotsionaalset sidet

Igas paarisuhtes on tähtis emotsionaalne side kahe inimese vahel. Kui see kaob, võib tekkida tunne, et sa ei ela koos mitte kallima, vaid sõbraga või mis veelgi hullem - võõra inimesega. Selline tunne tekib peale seda, kui kaob intiimne lähedus. Kui sa ei taha enam koju minna või teed plaane ilma oma kaaslaseta, on teie vaheline probleem tõsisem. Tõenäoliselt väldid sa oma kaaslast.


3. Teil on erinevad väärtushinnangud

See on normaalne, kui igal inimesel on oma arvamus ja kui need arvamused on erinevad. Ent need erinevused ei tohiks mõjutada väärtushinnanguid. Need väärtushinnangud võivad puudutada laste saamist, abiellumist või siis hoopis poliitilisi vaateid. 

 

 


4. Teie vahel ei ole enam usaldust

Usaldus on iga suhte alus. Usaldus võib kaduda peale petmist või peale seda, kui üks partneritest on läinud üle piiri. Ka sellisel puhul tuleb omavahel rääkida, et leida probleemile lahendus. Kui aga midagi ei muutu, on selge, et enam ei ole mõtet jätkata.


5. Sa tunned, et sinust ei hoolita

Mõnikord juhtub, et üks partneritest tunneb, nagu näeks teine teda kogu aeg halvas valguses. Ta peab kuulma kriitikat, etteheiteid, süüdistusi... Kui sulle tundub, et sind ei mõisteta, sinust ei hoolita, on see märgiks, et suhe on läbi saanud. 

 

6. Sa mõtled kogu aeg teiste peale

Ka see on normaalne, kui sa unistad näiteks kellestki teisest või meeldib sulle keegi teine. Kui selleks teiseks aga ei ole kunagi su enda partner, võib see olla märgiks, et teie vahel on probleeme. See võib olla märgiks, et su süda on mujal. 

 

 


7. Su kaaslane ei taha rääkida teie omavahelistest probleemidest

Mõnikord juhtub ka nii, et üks partneritest nagu üldse ei taha pingutada suhte pärast. Sellisel puhul on suhe tasakaalust väljas ja olukord läheb aina hullemaks. Kui sa pead üksi kõikide probleemidega toime tulema ja su partner keeldub sind aitamast ega taha asjaga tegeleda, siis on aeg lahku minna. 


8. Probleemid

Vaimne ja füüsiline vägivald on märgiks, et aeg on suhe lõpetada.


9. Sinu lähedased on hakanud muretsema

Kui sa oled suhtes, mis sulle ei sobi ja teeb sulle rohkem halba, kui head, paneb see loomulikult muretsema sinu lähedasi. Mõnikord aitavad lähedased sul näha asju õiges valguses, sest olles ise asja sees, ei näe või ei taha sa näha asju nii nagu need on.



Kommentaare ei ole