{ads}

HIDE

Viimased

latest

VIDEO / TikTokis tunnistas üks naine üles, kuidas ta endale väikese õe sai 25 aastat tagasi

 Noor naine tunnistas TikTokis üles saladuse, mida ta on hoidnud 25 aastat. Nimelt oli tema käsi mängus selles, et ta väike õde üld...

 Noor naine tunnistas TikTokis üles saladuse, mida ta on hoidnud 25 aastat. Nimelt oli tema käsi mängus selles, et ta väike õde üldse siia ilma sündis.  

 


 


 Keeley alustab oma videot soovides kõigepealt oma väikesele õele õnne sünnipäevaks ning lisab seejärel, et ta on hoidnud saladust 25 aastat ja arvab, et nüüd on aeg see avalikuks teha. Ta tunnistab, et tal on ikka veel häbi sellepärast, mis ta tegi ning vabandab seejärel oma ema ees. Ta ei vabanda sellepärast, et tal on nüüd väike õde vaid hoopis sellepärast, et kui ta oli veel väike tüdruk, oli ta ühel päeval koos oma parima sõbrannaga ema ja isa magamistoas. 

 

 

Ta ei tea kuidas, aga sõbranna teadis, mis selle paki sees on, mis isa öökapi peal oli. Sõbranna rääkis Keeley'le mis need on ja milleks neid kasutatakse. Selle paki kõrval oli üks nõel. Nemad sõbrannaga võtsid nõela ja torkisid terve paki läbi. Kui pool aastat hiljem Keeley ema ütles, et ta ootab last, oli Keeley nii õnnelik. Ent aastaid hiljem ema ikka imestab veel, et ei tea, kuidas see ikka juhtuda võis, et nemad olid nii ettevaatlikud. 



@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound - Mama Kee🥰🤗

Kommentaare ei ole