{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

      2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorku...


 

 

  2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis katsu leida tasakaal era- ja tööalase elu vahel. Mida sõltumatum ja iseseisvam sa oled, seda parem. Seda kiiremini head võimalused tekivad. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis Marss aitab õigel ajal ja õigel hetkel muuta su suhet partneriga tugevamaks. Ära unusta teha seda, mis on sinu kohus ja ära muutu ebaõiglaseks ega liiga kriitiliseks oma kaaslase suhtes. 

 

 


Töö

Mis oleks, kui sa tuleksid ka mõne hea ideega lagedale. Või kutsu mõni kolleeg näiteks kohvile või klaasikest jooma peale tööpäeva. Sa ei tea, kui kasulikuks see võib osutuda ja millised head plaanid võivad tekkida. Katsu ennast rohkem motiveerida ja ole ettevõtlikum. Veenuse ja Marsi konjunktsiooni vaadates oleks parem, kui sa ei torma ilmaasjata. Ola kannatlik ja diplomaatiline. 


Soovitused

Sõnni kõrval leiad sa oma hingerahu tagasi. Veeda rohkem aega koos Sõnnidega ja võta kuulda nende tarku nõuandeid. 


Kommentaare ei ole