{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vanemad otsivad tütardele hoidjat, kes oleks nõus tulema tööle riietatuna Disney printsessiks

 Tegemist on üsna originaalse kuulutusega. Nimelt otsivad vanemad oma kaksikutest tütardele hoidjat, kes oleks nõus riietuma Tuhkat...

 Tegemist on üsna originaalse kuulutusega. Nimelt otsivad vanemad oma kaksikutest tütardele hoidjat, kes oleks nõus riietuma Tuhkatriinuks või mõneks teiseks Disney filmi printsessiks. 


 


Lastevanematel on tavaliselt ikka omad nõudmised inimesele, kelle nad palkavad oma lapsi hoidma. Tähtsaks kriteeriumiks saab see, milline on inimese isiksus, millised on tema teadmised ja oskused ning samuti see, kui suur on tema eelnev töökogemus ja kokkupuude lastega. Üks Briti pere aga tuli lagedale täiesti omapärase nõudmisega. Kuulutusest, mille kaudu nad lapsevanemat otsivad, võib lugeda : "Me otsime kedagi, kes oleks valmis hoidma meie tütreid ning kandma iga kuu erinevaid Disney filmidest pärit printsesside kleite (printsess Anna, Maona, Rapuntsel, Merida). Nagu paljud 5-aastased tüdrukud, armastavad ka meie tütred väga Disney filme. Meie arvates on see parim viis, kuidas pärandada lastele väärtushinnanguid edasi. " Kuulutus ilmus mõni aeg tagasi Childcare.co.uk lehel.




Lapsehoidja peab lastele minema lasteaeda järgi printsessikleidis

Vanemad kirjutasid ka juurde, et nad saavad aru, et nende soov on üsna ebaharilik ja originaalne, ent nad loodavad, et see õpetab nende tütardele selliseid väärtushinnanguid nagu sihikindlus, kaastunne, söakus ja ambitsioon, mis iseloomustavad selliste tugevate naiste ideaale nagu printsess Tiana, printsess Anna ja Tuhkatriinu. Lisaks tuleb lapsehoidjal organiseerida ka erinevaid Disney filmide teemalisi tegevusi ja üritusi. Samuti peab lapsehoidja minema lastele lasteaeda järgi kandes printsessikleiti. 


Õige inimene peab olema loomingulise lähenemisega

Pereema lisas kuulutusele juurde, et nad otsivad kedagi, kes oskaks oma rolli sisse sulanduda ja luua toreda ning lõbusa õhkkonna kodus. Ent kes oskaks vajaduse korral olla ka range. Õige inimene peaks olema loomingulise lähenemisega, armastama kõike, mis puudutab Disney filmide maailma ning kannaks seda huvi edasi ka lastele.

Töö on osalise ajaga, palgaks pakutakse 40 000 naelsterlingut aastas (48 000 eurot), mille sisse kuuluvad 25 puhkepäeva, riiklikud pühad ja haigusepäevad. Kleidid, mida hoidja peab kandma, ostavad vanemad aga ise.

Kommentaare ei ole