{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     See nädal võib sind muuta nostalgilisemaks, pannes mõtlema mineviku peale. 2 . juulil algab Neptuuni retrograad Kalade ...


 

 

 See nädal võib sind muuta nostalgilisemaks, pannes mõtlema mineviku peale. 2 . juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. Noorkuu on sinu märgis 6. juulil, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis naudi väikeseid õnnehetki, mida järgmine nädal teile toob. Naeratus, kallistus ja musi põsele on tegelikult nii suure väärtusega ja tähtsam, kui sa seda arvad. See viib stressi ja pinged minema. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt on sul raskem suhelda nendega, kes on juba paarisuhtes ja õnnelikud. Katsu meeles pidada, et igal eluetapil on omad eelised. Kuu ja Veenuse aspekt peaks sulle lohutust tooma. 

 

 

 

Töö

Kasuta Marsi head aspekti ära, et näidata, milleks sa võimeline oled. Hoia oma suhteid töökaaslastega, nende tuge võib sul juba varsti vaja minna. Nädala lõpp võib tulla pingelisem. Katsu siiski leida tasakaal töö - ja eraelu vahel. Kõige tähtsam on sinu enda heaolu. 

 

Soovitused

Veevalaja on sinu parim sõber ja liitlane sellel nädalal. Hoia rohkem tema ligi ja kõik läheb hästi. 




Kommentaare ei ole