{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Sellel nädalal algab Saturni retrograad 29. juunil Kalade märgis. See peaks panema sind rohkem oma elu ja olu üle järele...

 


 

Sellel nädalal algab Saturni retrograad 29. juunil Kalade märgis. See peaks panema sind rohkem oma elu ja olu üle järele mõtlema. Kuu on Kalade märgis 26-27. juunil, tuues sulle meelde minevikus aset leidnud sündmus. Päike on sinu märgis. 


Armastus

Väga ilus periood on sinu elus algamas. Tänu sellele peaksid sa olema heas tujus ja sellele tänu on ka suhe kaaslasega hea. Kõik tundub ilus. Naudi seda head aega. Kui sa oled aga vallaline, peaks hea õnn ka sulle naeratama. 

 

 

 

Töö

Rääkimine peaks lahenduse tooma probleemidele, mis viimasel ajal on pingeid tekitanud. Praegu on õige aeg uute plaanide tegemiseks. Ole ise ainult julgem ja ambitsioonikam. Ära unusta hoida ka diplomaatilisi suhteid ülemustega. Mis puutub rahaasjadesse, siis katsu olla kokkuhoidlikum ja ära kuluta nii palju. 

 

Tervis

Sa peaksid tundma end hästi sellel nädalal ja olema heas vormis. Su immuunsus on hetkel tugev ning tuju hea. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. 

 

Nädala kokkuvõte

Aina paremaks läheb



Kommentaare ei ole