{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

 Mida toob juulikuu Sõnnidele?    Armastus Kõikide märkide järgi oled sa juulikuus individualistlikum ja kipud nägema ...

 Mida toob juulikuu Sõnnidele? 


 


Armastus

Kõikide märkide järgi oled sa juulikuus individualistlikum ja kipud nägema kõike nii nagu sina seda tahad ja õigeks pead, arvestamata sugugi teiste arvamusega. Kui sa oled vallaline, siis ära seo ennast esimese ettejuhtuvaga, vaid uuri järele, kellega sul tegemist on. Maailm on väike. Ära tee midagi ettevaatamatut.


Suhted

See on hea, et sa oskad sõnu ritta seada ja oled hea veenmisoskusega. Kasuta seda oskust ära. Ära jää omaette vaid veeda rohkem aega teistega. 


Pere

Tänu sinu heale organiseerimisoskusele saavad mitmed probleemid ennetatud ja lahendatud. 

 

 


Töö ja raha

Hoia oma tööasjadel silm peal, ära muutu liiga hajameelseks. Ära kurna ka ennast ära ja vajaduse korral palu abi. Kui kõik ei lähe nii nagu sina seda tahad, siis ära heida meelt vaid oota paremad ajad ära. Viivitused võivad tekitada pettumust, õpi üle olema ja võta rahulikult. 


Tervis ja heaolu

Üldiselt tundub, et sa peaksid olema heas tujus ja rõõmsameelne suurema osa ajast. Juulikuul on sinu jaoks varuks toredaid üllatusi. Ära unusta võtta aega, et laadida oma patareid täis.

Kommentaare ei ole