{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     2. juulil algab Neptuuni retrograad Sõnni märgis, mis peaks kõikide märkide järgi muutma sinu intuitsiooni veelgi tugevamaks. Samal p...


 

 

 2. juulil algab Neptuuni retrograad Sõnni märgis, mis peaks kõikide märkide järgi muutma sinu intuitsiooni veelgi tugevamaks. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki, see võib põhjustada pingeid töö juures. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Praegu on õige aeg, et hoolitseda natukene rohkem oma suhte eest. Otsige uusi võimalusi, kuidas tuua natukenegi põnevust oma ellu. Prooviga uusi asju, uusi huvialasid või tehke midagi koos vabas õhus. Kui sa oled vallaline, siis on praegu õige aeg selleks, et olla rohkem koos sõpradega. Õpi rõõmu tundma väikestest asjadest ja hoia oma suhteid teistega. 

 

 

 

Töö

Marsi energia võib teha natuke pahandust. Võib-olla kuuled sa kuulujutte, mis panevad sind kulmu kortsutama ja teevad rahutuks. Keskendu ühele asjale korraga ja vii oma plaanid elu. Ära muretse liiga palju, sest tõenäoliselt pole selleks põhjust. Üks ilus üllatus on sind ees ootamas nädala keskel. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. 

 

Soovitused

Tee koostööd Kaljukitsega sellel nädalal. Koos temaga võid sa suuri asju korda saata. 




Kommentaare ei ole