{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

      2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas no...



 

 

  2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Mõned pinged võivad tekkida paaride vahel. Parem on olla järeleandlikum ja teha kompromisse. Vallalised peaksid aga paremini valima, kus nad käivad ja kellega nad suhtlevad. Kannatlikkus ja sihikindlus toovad aga tulemusi. Kindlasti ei maksa aga arvata, et ainult välimusest piisab, et kellegi tähelepanu võita. Ka süda peab ilus olema ja eriti sellel nädalal.

 

 

Töö

Ole nädala alguses ettevaatlikum, kõikide märkide järgi oled sa kohmakam ja võid korda saata suuri vigu. Ãœks valesamm võib sulle aga kalliks maksma minna. Kui sa tunned, et stressi on liiga palju sinu jaoks, hinga sügavalt sisse enne, kui sa midagi vastad. Merkuur ja Jupiter moodustavad neljapäeval nurkseisu, selle tõttu võid sul tekkida motivatsioonipuudus. Katsu prioriteedid paika panna ja ära ole liiga nõudlik enda vastu. Nädala lõpus katsu olla ettenägelikum selle asemel, et viimasel hetkel tormata. 

 

Soovitused

Veevalajatega peaksid sa sellel nädalal väga hästi läbi saama. Hoia ennast mõne Veevalaja lähedale, ta annab ka sinule oma head energiat. Jagage oma mõtteid, sellest võib sulle rohkem kasu olla, kui sa arvad. 




Kommentaare ei ole