{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

 Mida on juulikuul Neitsi jaoks varuks?      Armastus Juulikuus oleks hea, kui sa laseksid oma südamel rääkida. Väike...

 Mida on juulikuul Neitsi jaoks varuks? 

 


 


Armastus

Juulikuus oleks hea, kui sa laseksid oma südamel rääkida. Väikesed tähelepanuavaldused teeksid su suhtele ainult head ja muudaksid sind ja su kaaslast omavahel ainult lähedasemaks. Kui sa oled aga vallaline, võivad uued tutvused tekitada ainult arusaamatusi ja möödarääkimisi ent ära muretse, see aitab sul ainult targemaks saada.

 

Suhted

Juulis peaksid sa kohtuma uute ja vanade sõpradega. Kui sul peakski elus probleeme ette tulema, ära unusta pöörduda oma sõprade poole, kes oskavad sulle anda kõige paremat nõu. 

 

Pere

Ilmselt eelistad sa olla rohkem omaette, kui mõned arusaamatused pereliikmetega peaksidki tekkima. Ära muretse, kõik peaks siiski hästi minema. 

 

 

 

Töö ja raha

Jätka samas vaimus, anna endast parim ja kõik saab korda. Sinu pingutusi märgatakse, sind on ees ootamas vääriline tasu. Ära hakka liiga palju kulutama vaid ole kokkuhoidlikum. 

 

Tervis ja heaolu

Hea õnne planeet Jupiter toob sulle õnne kaasa juulikuus. Ilmselt peaks su tervis tänu sellele muutuma veelgi tugevamaks ning kõik võimalikud terviseprobleemid peaksid taanduma. 


Kommentaare ei ole