{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naine küsib TikToki videos, mida teha, kui sõprade lapsed sulle ei meeldi?

Oma hiljutises videos tunnistas üks naine avalikult, et kõikide sõprade lapsed talle ei meeldi. Lihtsalt ei meeldi ja kõik. ...

Oma hiljutises videos tunnistas üks naine avalikult, et kõikide sõprade lapsed talle ei meeldi. Lihtsalt ei meeldi ja kõik. 



Naine alustabki oma videot sõnadega, et "Ütle, kas ma olen halb? Kas ma olen paha inimene? Aga mõnikord, kui ma näen oma sõprade lapsi ja nad lihtsalt ei meeldi mulle. Absoluutselt ei meeldi! Ei meeldi ja kõik."

Ta ütleb, et talle meeldivad laste vanemad, kellega ta tahab koos olla, aga osade sõprade lapsed isiklikult talle üldse ei meeldi. Sest nad ei ole lõbusad, nad on igavad, nendega pole midagi teha, nad ei ole meeldivad. 

 

@shellyyyyj8 ♬ original sound - Shelly I me doing me

 

Tema sõnul teeb asja eriti keeruliseks see asjaolu, et teiste sõprade lapsed meeldivad talle väga ja ta hoiab neid hea meelega nii palju, kui vaja. Ta on valmis neid hoidma kolm päeva, kui vaja.  

 

 

Kui aga need teised sõbrad tulevad temalt küsima, kas ta võiks nende lapsi hoida paar tundi, siis ta ei jaksa isegi üle poole tunni neil silma peal hoida. Ja siis ta ka küsib, kas ikka pole kedagi teist, kes võiks neid hoida, äkki ikkagi leiab kellegi teise. 

Ent ta küsib, kuidas teised teevad ja kas teistel on ka sõprade laste seas eelistusi? Temal kindlasti on. 


Antud video kogus suurt kuulsust. Vaatajad aga ütlesid, et kui tema saaks teada, et mõnele ta sõbrale ei meeldi tema lapsed, siis pea ta enam seda inimest oma sõbraks, sest lapsed on tema jaoks kõige kallimad.

Kommentaare ei ole