{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sul on oma töökaaslastega probleeme

       Milline suhe sinul oma töökaaslastega on? Kui sa oled juba selle peale mõtelnud, võib-olla ei ole asjalood k...

 


 

 

 Milline suhe sinul oma töökaaslastega on? Kui sa oled juba selle peale mõtelnud, võib-olla ei ole asjalood kõige paremad. 

Kui järele mõtelda ja teha kiired arvestused, veedad sa oma töökaaslastega rohkem aega, kui pereliikmete või sõpradega. Kui suhe töökaaslastega on hea ja kõik omavahel hästi läbi saavad, on kõik hästi. Kui aga tekivad pinged võib olukord ruttu hulluks minna. Probleem seisab aga selles, et erinevalt sõpradest ja isegi elukaaslasest, ei saa sa ise endale töökaaslasi valida ja selle tõttu ongi probleemid kiired tekkima. Kui sind aga huvitab see, kas su töökaaslased sind hindavad või mitte, siis loe, millised märgid viitavad sellele, et sul on oma töökaaslastega probleeme. 


Nad ignoreerivad sind

Nad unustavad sind hommikul tervitada või teevad seda väga jahedalt ja ametlikult, sellisel puhul on kindel, et teie vahel on probleeme. Ka see pole normaalne, kui sa pead tükk aega ootama ja kannatlikkust varuma selleks, et oma küsimusele vastust saada. Samuti see, kui tekib vaikus peale seda, kui sa oled küsinud, kas nädalavahetus möödus hästi. 

 

 


Nad ei räägi sinuga kõigest, millest nad omavahel räägivad

Kuulujutte räägitakse ikka igas kontoris, lobisemine on alati kohvimasina ümber moes olnud. Kui sind aga kogu aeg eemal hoitakse sellistest jutuajamistest või kui kolleegide omavaheline vestlus kohe katkeb sõnapealt, niipea, kui sina saabud, siis on kindel, et nad ei taha, et sina kuuled seda, millest nad rääkisid. Või et jutt käiski hoopis sinust. 


Sa lõunastad tihti üksi 

Imelikul kombel on su töökaaslastel alati midagi lõuna ajaks juba organiseeritud ja planeeritud. Näiteks minna spordisaali või sõbrannaga sööma. Või siis mõne teise kolleegiga. Sina pead leppima sellega, et sööd üksi. 

 

Nad ei vasta kunagi su meilidele

Ka nendele, mis ootavad kiiret vastust. Edaspidi saadad sa otsemat teed pidi ülemusele need meilid (see ei ole kõige ausam lahendus aga sul ei jää muud üle).

 

 


Nad ei ole kunagi sinuga nõus

Ikka juhtub, et tekib omavahelisi arusaamatusi ja möödarääkimisi. Aga tundub, et mida sa ka ei ütle, ikka tekitab see eriarvamusi ja vastupanu.


Sa oled viimane, kellel lubatakse puhkuseaega valida

Su töökaaslased on esimesed valimaks endale parimad kuupäevad, kui sina lõpuks löögile pääsed, saad sa valida juuni või septembri vahel. Emba kumba. Nad lihtsalt ei arvesta sinuga ega pea sinuga nõu, et küsida sinu arvamust ja soove. 


Nad pööritavad silmi, kui sa sõna võtad

Ja nende näoilme muutub kohe, kui sa suu avad, et midagi öelda. Lisaks veel ohked, mida sa kuulma pead aeg-ajalt. Sa ei meeldi oma töökaaslastele ja selle asemel, et olla ka edaspidi õnnetu, peaksid sa otsima endale uue töökoha, kus sind paremini hinnatakse nii töötaja, kui inimesena.

Kommentaare ei ole