{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis, see aitab sul näha asju läbi teise nurga. Samal päeval siseneb Merku...


 

 

 2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis, see aitab sul näha asju läbi teise nurga. Samal päeval siseneb Merkuur sinu märki, muutes sind optimistlikumaks. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda uuel nädalal toredate inimestega, mõni neist võib valmistada aga pettumust. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib kodune õhkkond olema natuke pingelisem.  Katsu ise võtta midagi ette, mis aitaks pingeid ära hoida ja hoida rohkem oma suhet. Mõned ootamatud vahejuhtumid võivad aset leida. 

 

 


Töö

Vastuolulised energiad märgivad seda nädalat. Muretsemiseks pole aga põhjust, katsu võimalikult hästi iga uue olukorraga kohaneda. Veenuse ja Marsi konjunktsioon kolmapäeval toob sulle aga head õnne kaasa, tänu sellele hakkavad su asjad taas liikuma õiges suunas. Ära muretse, kõik saab korda. 


Soovitused

Tee koostööd Veevalajatega, sest just selle tähtkuju esindajad toovad sulle sellel nädalal head õnne kaasa.

Kommentaare ei ole