{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil. Kuula oma sisemist häält, mis ei peta sind. Kuu on Amburi märgis 19,...


 

 

 Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil. Kuula oma sisemist häält, mis ei peta sind. Kuu on Amburi märgis 19, 20 ja 21. juunil. See peaks andma sulle jõudu juurde. Täiskuu särab Kaljukitse märgis 22. juunil. 


Armastus

Sa tegeled liiga paljude asjadega korraga. Millal sa viimati päriselt tundsid huvi selle vastu, mida su partner mõtleb või tunneb? Ära siis imesta, kui ta sulle etteheiteid tegema hakkab. Pane oma prioriteedid paika ja hoolitse rohkem oma suhte eest. Kui sa oled vallaline, siis lendad sa nagu liblikas õielt-õiele ega otsigi oma ellu midagi tõsisemat. Üks inimene ootab aga samal ajal väga kannatlikult, mõteldes sinu peale. 


Töö

Tõenäoliselt kannatad sa hetkel suurema tööpinge all ja oled selle tõttu närvilisem. Su ülemused ei anna sulle rahu. Ära lase ennast igast asjast välja ajada ja katsu võtta kõike võimalikult rahulikult. Tee oma tööd rahulikult ja omas rütmis. 

 

 


Tervis

Nahaprobleemid võivad sulle muret valmistada. Võib-olla on see seotud tööalase stressiga, mille all sa kannatad. Tee midagi, mis aitab pingeid maandada. Ära hakka ainult liiga palju maiustama, see ei tee sulle head. Ja heida normaalsel ajal magama. 


Nädala kokkuvõte

Su elus on olnud paremaid aegu

Kommentaare ei ole