{ads}

HIDE

Viimased

latest

Laused, mida kasutavad sageli inimesed, kes tahavad ainult näidata välja, et nad on sinu vastu head

 Kui sul on tekkinud kahtlused ja sa tahaksid teada saada, kas su lähedane inimene või keegi, kes kipub sulle sõbraks, on ikka ni...

 Kui sul on tekkinud kahtlused ja sa tahaksid teada saada, kas su lähedane inimene või keegi, kes kipub sulle sõbraks, on ikka nii osavõtlik ja siiras sinu suhtes nagu ta seda välja näitab, siis on olemas üks võimalus, mis aitab seda kindlaks teha. Sa pead lihtsalt pöörama tähelepanu sellele, mida ta räägib. 


 



Alati ei ole lihtne ära tunda inimest, kelle kavatsused on siirad ja omakasupüüdmatud. Mõned inimesed on pealtnäha lahked ja meeldivad, nad jätavad mulje nagu hindaksid nad sind palju. Ent kui sa neid paremini kuulad, saad sa ise ka aru, et tegelikult teevad nende sõnad haiget. Millised on laused, mida sellised inimesed sageli kasutavad? 


"Ma olen lihtsalt aus..."

Ausus on väga tähtis, eriti siis, kui tegemist on sõbraga. Ent pahatahtlikud inimesed kasutavad seda lauset, et varjata oma küünilisust. Tavaliselt eelneb või järgneb sellele lausele üsna terav kriitika. 


"Ära palun solvu, aga..."

Me oleme kõik kuulnud seda lauset, kas pole? Selline algus annab aga märki sellest, et midagi solvavat on kohe järgmisel hetkel tulemas ehkki seda öeldakse nii viisakalt, kui võimalik. Kui inimene nii sinuga räägib, tahab ta sulle öelda midagi halba ent ta katsub jätta muljet, et ta teeb seda sellepärast, et ta on sinu sõber.

 

 


"Ma ei kannata vaidlemist!"

Tavaliselt räägivad nii inimesed, kes tegelikult on ise palju draamasid tekitanud. Tavaliselt on just nemad need, kes põhjustavad erimeelsusi. See on klassikaline manipulaatori sõnavara, kes katsub mängida ohvrit konfliktis. 


"Ma ei ole harjunud küll kuulujutte edasi rääkima, aga..."

Kui inimene alustab oma juttu nii, on see märgiks, et ta tahab sulle rääkida midagi, milles ta tegelikult kindel ei ole. Ta rõhutab, et ta ei räägi kuulujutte ja räägib sulle seda üksnes sellepärast, et ta peab sind oma sõbraks. Tegelikult ta aga muud ei teegi, kui räägib teisi taga.

 

 


"Ma tegin nalja!"

Nii räägivad inimesed, kes teevad tahtlikult teistele oma sõnadega haiget.


"Rahune maha!"

Tõenäoliselt ei ole tegemist sõbraga, vähemalt mitte inimesega, kes sinust hoolib.


"Ma ei taha küll olla ebaviisakas, aga..."

Tavaliselt järgneb sellele midagi solvavat. 


"Ära võta seda isiklikult, aga..."

Ka sellele järgneb tavaliselt isiklik rünnak.


Kommentaare ei ole