{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas vabaneda karmavõlast?

     Oled sa juba mõtelnud, miks sinu elus korduvad kogu aeg samad mustrid? Võib-olla on tegemist keeruliste suhetega või tö...


 

 

 Oled sa juba mõtelnud, miks sinu elus korduvad kogu aeg samad mustrid? Võib-olla on tegemist keeruliste suhetega või töö juures ettetulevate probleemidega. Seda kutsutakse karmavõlaks. Karmavõlg on kõik see, mida sa oled teinud ja korda saatnud eelmistes ja samuti praeguses elus ning mis mõjutavad sinu praegust elu. 


Mis on karmavõlg? 

Karmavõla mõiste tuleb uskumusest karmasse, tegemist on ideega, mille järgi on igal teol tagajärg. Kui sa oled teinud kellelegi haiget või põhjustanud kannatusi, kas siis teadlikult või mitte, tuleb sul selle eest vastutust kanda ja elu toob sinu teele sündmusi, mis teevad sulle omakorda haiget ning panevad kannatama. Karmavõlg ei ole karistus, karma on selleks, et sa õpiksid oma tegudest.

 

 


Kuidas teada saada, kas inimesel on karmavõlg? 

Levinud märgid, mis viitavad karmavõlale, on korduvad negatiivsed mustrid, mis ei sõltu sinust, keerulised suhted teistega, millest sa ei saa üle ega ümber ning mis tunduvad saatuslikud ja samuti pidevad katsumused ja proovilepanekud, millele sul pole seletust. 

Lisaks sellele on olemas karmavõla numbrid, mis annavad märku sellest, et selles elus tuleb sul heastada oma karmavõlg, mis sa kunagi eelmises elus oled teinud. Karmavõla numbreid on neli : 13, 14, 16 ja 19. Kui sa oled sündinud ühel neist kuupäevadest, on sul karmavõlg. 


Kuidas karmavõlast vabaneda? 

Õnneks on sul võimalik endal midagi ette võtta. Selleks tuleb sul kinni pidada järgmistest reeglitest : 

 


1. Katsu aru saada, milles sinu karmavõlg võib peituda

Millised sündmused sinu elus kogu aeg korduvad? Milliste probleemidega sinul kõige rohkem tegemist on tulnud teha? 


2. Katsu heastada seda, mida sa oled teinud

Kui sinu teod või sõnad on teistele haiget teinud, siis katsu see heastada. Näiteks tee rahu nende inimestega või toeta neid teisiti, kas see aitab heaks teda sinu tegu. 


3. Hea karma

Tee rohkem head enda ümber, ole kaastundlikum ja näita välja, et sul on suur süda. See aitab tasakaalustada karmat. Mine liitu mõne heategevusühinguga ja tee head ilma, et sa ootaksid midagi vastu. Ole empaatilisem. See aitab luua head karmat sinu ümber, hea karma saab aga halvast võitu. 


4. Mediteeri

Mediteerimine, palvetamine ja joogaga tegelemine aitab samuti leida teed sisemisse maailma. See annab sulle jõudu, et paremini toime tulla karmaga. Samuti leidub erinevaid meetodeid, kuidas karmat puhastada, näiteks mantrate kasutamine või mediteerimine, mis võivad samuti aidata.

 

 

 

5. Õpi oma kogemustest

Õpi nendest kogemustest, mida elu sulle saadab selle asemel, et neid vältida. Astu raskustele vastu selle asemel, et põgeneda. Tule oma mugavustsoonist välja.

 

Millal karma saab puhastatud? 

Karma tsüklid on erineva pikkusega. Mõned karmavõlad saavad tasutud elu jooksul, teiste jaoks läheb vaja paar aastat. Kõige tähtsam on parandada teadlikult oma suhteid teistega. 

 

Kas halvast karmast on võimalik vabaneda? 

Halva karma tsüklit on võimalik katkestada. Selle jaoks tuleb teadlikult teha valikuid, mis on kooskõlas sinu tegudega. Nii saad sa tasapisi võtta halba karmat vähemaks ja vabaneda tsüklist. 

Kommentaare ei ole