{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas meest petmisega vahele võtta?

      foto : unsplash / Hitesh Choudhary   Kas sul on tekki...

 

 

 

foto : unsplash / Hitesh Choudhary

 

Kas sul on tekkinud kahtlused, et su mees võib sind petta? On sul tunne nagu oleks tema käitumine juba mõnda aega muutunud? Tahad sa kindlaks teha, kas ta sind petab? Loe siis milliseid soovitusi annavad suhtespetsialistid selle kohta. 

Kui inimene on hakanud otsima tõendeid petmise kohta, siis on tal juba kahtlused tekkinud. Kus suitsu, seal tuld. Neid inimesi aga, kes otsustavad oma kaaslast petta, on aga üha rohkem. Erinevate uuringute järgi on pea üks inimene kahest olnud juba truudusetu. Paljud inimesed on huvitatud ainult vabasuhetest. 

 

Kui sa tahad aga, et mees sulle petmisega vahele jääks, pead sa jälgima tema käitumist. On tema käitumishoiak muutunud? On ta hakanud sinu suhtes teistmoodi käituma? Millised märgid sind murelikuks teevad? Tuleb ta teisel kellajal koju? Kas on hakanud rohkem väljas käima? Kas ta on muutnud oma telefoni salakoodi? Või parfüümi? Neist märkidest üksi ei piisa selleks, et midagi kindlaks teha aga need võivad viidata küll võimalikule petmisele. Kõige parem oleks muidugi omavahel rääkida ja öelda, et sul on kahtlused tekkinud tema suhtes. Kui ta eitab, siis tuleb ta panna faktide ette ja selleks on sul vaja tõendeid. 

 

 



KONTROLLI TEMA TELEFONI

Et leida tõendeid võimaliku petmise kohta, on kõige lihtsam moodus otsida tema telefonist ja selle jaoks pead sa teadma salakoodi. Sõnumid ja suhtlemisvõrgud võivad anda viiteid kõikide laikide, kommentaaride ja vahetatud tektsisõnumite kaudu. Kontrolli kõiki rakendusi, et kontrollida, kas ta pole mõnda tutvusmisportaal äppi alla laadinud. 


OTSI MATERIAALSEID TÕENDEID

Kontrolli püksi- ja jope taskud läbi. Uuri läbi kõik pangakaardi kviitungid, söögikohtade arvekviitungid jne, kus ta tavaliselt söömas ei käi ja mis võivad samuti olla märgid võimalikust petmisest. Vaata samuti, kas sa ei leia juhuslikke naisterahva juuksekarvu särgi pealt või kas sa ei tunne võõra naise lõhna tema riietel.

 

 

 

 

VALMISTA TALLE ÜLLATUS

Kui tema ajakava on muutunud töö juures, võid sa talle üllatuse teha ja minna talle töö juurde vastu või siis minna sööma sinna, kus ta lõuna aeg söömas käib. Ka nii võid sa teda vahele tõmmata.


MIS SIIS, KUI MEES PETABKI? ÄRA SÜÜDISTA ENNAST

Naised kipuvad ennast süüdistama selles, kui mees petma peaks. Tähtis on hoopis vaadata, mis suhtes korrast ära oli ja teha seda üksi või koos mehega. Suhe muutub kogu aeg ja meie ajastul on kiusatusi ja võimalusi ümberringi nii palju, et paljud ei suuda kiusatusele vastu panna. Seejärel sõltub kõik sellest, kui palju ollakse valmis andeks andma. Kui tegemist on üheainsa petmisega, mõne juhusuhtega, siis ei saa seda võrrelda pikemaajalise petmisega.

 

 

Kommentaare ei ole