{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

    24 ja 25. juunil on Kuu Veevalaja märgis, tuues sulle mõningaid väljakutseid kaasa. 26 - 27. juunil on Kuu Kalade märgis...

 


 

24 ja 25. juunil on Kuu Veevalaja märgis, tuues sulle mõningaid väljakutseid kaasa. 26 - 27. juunil on Kuu Kalade märgis, see peaks panema sind rohkem mineviku peale mõtlema. 29. juunil algab Saturni retrograad Kalade märgis. Päike on Vähi märgis. 

 

 

Armastus

Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas natuke keerulisem nädal, mis kokkuvõtteks peaks aga lõppema hästi. Ära võrdle oma elu nii palju teistega. Õpi rohkem hindama seda, mis sul juba on. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib üks arusaamatus tekitada segadust sinu ja su kaaslase vahel. 

 

 

 

Töö

Sa tahad teha oma tööd hästi aga asjaolud, mis sinust ei sõltu, võivad kõik ära rikkuda. Seega jää ettevaatlikuks ja hoia silmad-kõrvad lahti. Ãœks hooletus võib kõik ilusa ära rikkuda ja teha halba su mainele. Hoia end ka üleliigsete kulutuste eest, mis võivad su rahaasjadele halba teha. 

 

Tervis

Sa peaksid lausa pakatama heast energiast. Katsu toituda siiski mitmekesisemalt ja maga rohkem, sa vajad puhkust. Nädalavahetusel lae oma patareid täis. 

 

Nädala kokkuvõte

Hea





Kommentaare ei ole