{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu...

  


 

2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Tõenäoliselt on su partner tundnud viimasel ajal suuremat stressi ja selle tõttu on kodune õhkkond olnud pingelisem. Tegelikult vajab ta praegu rohkem, kui kunagi varem sinu toetust. Ära unusta seda ära. Kui sa oled vallaline, siis katsu enda eest rohkem hoolt kanda. Tee midagi, mis paneks su silmad särama. Mõned toredad kohtumised võivad aset leida. Ent kõige tähtsam, ära unusta oma väärtust. 

 

 


Töö

Kiire ja sündmusterohke nädal on sind ees ootamas. Hoolimata kõigest peaksid sa saama kõikidest takistustest üle ning leidma lahenduse kõikidele probleemidele. Võimalikud pinged võivad tekkida Merkuuri ja Uraani nurkseisu tõttu. Katsu jääda rahulikuks igas olukorras. Nädala lõpp peaks tulema palju parem. Katsu ennast rohkem motiveerida. 


Soovitused

Sa peaksid sellel nädalal olema samal lainel kõikidega, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Veenus mõjutusel peaksite te mõistma teineteist sõnadetagi. Koos olles tunnete te end hästi ja leiate lahendused oma probleemidele. 


Kommentaare ei ole