{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil, see võib sind muuta emotsionaalsemaks. Täiskuu särab sinu märgis 22....

 


 

 Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil, see võib sind muuta emotsionaalsemaks. Täiskuu särab sinu märgis 22. juunis. 


Armastus

Katsu paremini oma emotsioone vaos hoida. Sa oled viimasel ajal palju närvilisemaks muutunud, su kaaslasel on väga raske sinuga toime tulla. Katsu rohkem hoolitseda oma kaaslase eest, et ta näeks, et sa pole teda täiesti ära unustanud. Kui sa oled vallaline, aimad sa ilmselt isegi, et õnn ei ole enam kaugel. 


Töö

Võib öelda, et töö juures valitseb pigem hea ja rahulik õhkkond, mis siis, et kõiki su ettepanekuid ei saada suur menu. Sina tegutse rahulikult edasi ja tee oma tööd, sest kõikide arvamusega ei peagi arvestama. Usalda rohkem iseennast. Sul on kõik võimalused ja vahendid, et jõuda kaugemale. 

 

 

 

Tervis

Ära tee välja väikestest terviseprobleemidest, mis sind aeg-ajalt kimbutama tikuvad. Ilmselt oled sa end ära kurnanud. Väsimuse vastu aitab ka see, kui teha läbi vitamiinikuur. Hoia ennast stressist eemale ja ära muretse liiga palju. 

 

Nädala kokkuvõte

Ole üle

Kommentaare ei ole