{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

    Päike on Vähi märgis, Kuu on Jääras täna. Merkuur ja Uraan moodustavad harmoonilise aspekti. Ära unusta mõtelda isee...

 


 

Päike on Vähi märgis, Kuu on Jääras täna. Merkuur ja Uraan moodustavad harmoonilise aspekti. Ära unusta mõtelda iseenda peale ja tegeleda rohkem selliste asjadega, mis valmistavad sulle endale rõõmu. Kui sul on võimalusi selleks, siis tee endale täna üks ilus kingitus. Mitte midagi erakordset ega suurt aga lihtsalt tee midagi, mis teeb sul tuju heaks. See aitab leevendada kõiki pingeid, mis praegusel hetkel su elus on. Katsu rohkem üle olla ja lõpeta muretsemine. 


Armastus

Kodune õhkkond võib olla pingelisem Marsi aspekti tõttu. Sa oled võib-olla lihtsalt väsinud oma igapäevasest elust ja tahaksid, et su kaaslane näitaks rohkem oma tundeid sinu vastu välja ja oleks ettevõtlikum. Kui sa oled aga vallaline, siis võta asju rahulikult ja ära ela oma halba tuju teiste peal välja. Muidu ajad sa kõik oma võimalikud kandidaadid põgenema. 

 

Raha

Planeedid toetavad sind täna. Haara kõikidest headest võimalustest kinni.

 

Tervis

Päike annab sulle elujõudu, Marss annab energiat, selle tõttu peaksid sa olema väga heas vormis.

 

Töö

Suhe töökaaslastega võib täna olla pingelisem. Ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde.

 

 

 

Pere

Jupiter kaitseb su suhet lähedastega, sest olles koos inimestega, kes on sulle kallid, oskad sa olla hoolivam ja mõistvam.

 

Suhted

Täna võid sa kohtuda ühe ammuse sõbraga, kellega kokkusaamine teeb sulle palju rõõmu

 

Väike nõuanne: ära lase muredel oma päeva rikkuda




Kommentaare ei ole