{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

      2. juulil algab Neptuuni retrograad sinu märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu ...


 

 

  2. juulil algab Neptuuni retrograad sinu märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga sinu märgis. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ole enda vastu parem. Sul on liiga suured ootused ja sa avaldad ise endale survet. Ära otsi ideaalset inimest ega ideaalset võimalust olla üksi. Head võimalused tekivad, kui sa lõpetad muretsemise. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis peaks see nädal muutma teie omavahelist suhet paremaks. Marss võib kohati tekitada segadust, sellisel puhul aitab, kui sa võtad aega oma kaalase jaoks ja kuulad ta lihtsalt ära ilma kritiseerimata. 

 

 

 

Töö

Eesolev nädal peaks tulema kiire ja sündmusterohke, ära unusta panne oma prioriteedid pika. Ilmselt usaldatakse sulle uusi kohustusi. Võib-olla lahkub üks su töökaaslastest. Isegi, kui sa tunned, et see on ebaõiglane, keskendu oma tööle. Näita, milleks sa võimeline oled. Saturn toob sulle vajalikku tarkust ning kannatlikkust. 

 

Soovitused

Hoia rohkem kokku Kaksikutega, kellega sa peaksid tundma end sellel nädalal eriti hästi. Mõlemad olete samal lainel. 



Kommentaare ei ole