{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Saturni retrograad algab 29. juunil Kalade tähemärgis. Kuu on Veevalaja märgis 24-25. juunil, tekitades sinus ainus suu...

 


 

 Saturni retrograad algab 29. juunil Kalade tähemärgis. Kuu on Veevalaja märgis 24-25. juunil, tekitades sinus ainus suuremat soovi olla teistega koos ja suhelda rohkem. Päike on Vähi märgis. 


Armastus

Sinu kaaslane peaks tegema sulle ilusa üllatuse sellel nädalal. Selleks võib olla lihtsalt tõend sellest, kui palju ta sinust hoolib. Vähemalt võid sa tänu sellele kindel olla, et sa ei pea oma tuleviku pärast muretsema. Kui sa oled vallaline, muretsed sa liiga palju ja ei näe tänu sellele seda, et õnn ei ole enam kaugel. 

 

 

 

Töö

Sul on palju uusi ideid ja plaane, mida sa tahaksid ellu viia. Suhe töökaalastega on hea. Hea õnn ei jäta sind maha, hoia ainult silmad lahti ja haara headest võimalustest kinni. Ära usu ainult kõike, mida sulle räägitakse. Mis puutub rahaasjadesse, peaks kõik minema isegi paremini, kui sa seda arvad. Head uudised ei ole enam kaugel.

 

Tervis

Hoia rohkem oma tervist ja pane ennast soojalt riidesse. Ãœldiselt aga tundub, et sa oled praegusel hetkel üsna heas vormis. 

 

Nädala kokkuvõte

Väga hea

 



Kommentaare ei ole