{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Mõned segadust tekitavad olukorrad võivad tekkida sellel nädalal. 2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis, se...


 

 

 Mõned segadust tekitavad olukorrad võivad tekkida sellel nädalal. 2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis, see võib põhjustada arusaamatusi ja möödarääkimisi. Merkuur siseneb samal ajal Lõvi märki, see peaks tooma sulle head energiat kaasa. 6. juulil on taevas noorkuu  Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis võta midagi ette, mis aitaks sul olla enesekindlam. Tee midagi, mis teeks sulle rõõmu, tegele oma huvialadega. Õpi ennast rohkem armastama. Kohtumine õige inimesega leiab aset siis, kui sa oled selleks valmis. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis õpi paremini teist inimest austama. Ära lämmata teda oma hoolitsuse ja kriitikaga. 

 

 

 

Töö

Tänu Marsi energiale peaksid sa olema ambitsioonikam. Sellel nädalal peaksid sa paistma eriti silma om heade ideede ja ettevõtliku vaimu poolest. Ära unusta jagada ka teistega oma plaane. Mõned tehnilised probleemid ja viperused võivad tekkida. Ole kannatlikum, nii saad sa ka kõikidest ootamatustest üle. 

 

Soovitused

Kaaludega peaksid sa sellel nädalal tundma ennast kõige paremini. Kasuta seda ära ja otsi rohkem nende seltsi. 


Kommentaare ei ole