{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    See nädal võib tulla üsna emotsionaalne. Merkuur ja Veenus on sisenemas Vähi märki 17. juunil, see võib panna sind rohke...

 


 

See nädal võib tulla üsna emotsionaalne. Merkuur ja Veenus on sisenemas Vähi märki 17. juunil, see võib panna sind rohkem meelt muutma. Kuu on Amburi märgis 19, 20 ja 21. juunil, nendel kuupäevadel võid sa tunda suuremat segadust oma elus. Ära hakka ühtegi suuremat otsust vastu võtma. Ära tee midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. Täiskuu on Kaljukitse märgis 22. juunil. 


Armastus

Kodune õhkkond peaks olema rahulik. Ãœhtegi probleemi ei tohiks tekkida ja kui mõni arusaamatus või lahkheli peakski tekkima, leiad sa võimaluse, kuidas seda kohe lahendada ja nii jäävad suuremad pahandused ära. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas väga hea nädal. Ära ole ainult liiga tagasihoidlik ja kuula oma südant. 

 

 

 

Töö

Planeetide seis sellel nädalal on väga hea. Võiks isegi öelda, et sa oled planeetide soosingus. Haara kõikidest headest võimalustest lennult kinni. Võib ka juhtuda, et eeolev nädal toob sulle häid uudiseid, mis võivad olla seotud palgatõusu või ametikõrgendusega. 

 

Tervis

Hoolitse rohkem oma tervise eest, ära unusta vitamiine võtta ja panna ennast soojalt riidesse, nii ei saa väikesed külmetushaigused sulle paha teha. Jälgi ka paremini, mida sa sööd.

 

Nädala kokkuvõte

Üsna rahulik nädal


Kommentaare ei ole