{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kahe ja poole aastase poisi kunstiteoseid müüakse hinnaga 7000 eurot. "Meil on raske aru saada, mis toimub!"

 Väike Saksa poiss kogus suurt kuulsust tänu Instagrami kontole, mille ta ema talle tegi, kes otsustas näidata kogu maailmale oma l...

 Väike Saksa poiss kogus suurt kuulsust tänu Instagrami kontole, mille ta ema talle tegi, kes otsustas näidata kogu maailmale oma lapse kunstiteoseid. Meedia räägib juba uue imelapse sünnist. 


 

 


Laurent Schwarz on kõigest kahe ja poole aastane ent arvestavav kunstnik, kes armastab maalida. Ema sõnul on poiss väga õnnelik. Tema Instagrami kontol on juba üle 40 000 fänni. Suuremad meediaväljaanded on tituleerinud poisikese imelapseks. "Times" võrdles Laurent'i väikese Picassoga. 

"Meil on raske aru saada, mis toimub." ütleb poisikese ema Lisa Scwarz.  

 

 

Saksa meedia kirjeldab poissi kui imelast. Kõik sai alguse eelmise aasta novembris. Puhkusereisi ajal Itaalias avastas väike poiss lastele mõeldud tegevusringist pintslid ja värvipotid ning armastuse maalimise vastu. Laurent on valmis kõike värvima - seinu, lagesid ja isegi põrandat. Vanemate suureks üllatuseks nõudis poiss ise, et tal lastaks jälle maalida ega jõudnud ära oodata, kui sai tagasi ringi, kus tal lasti vabalt värvipottidega tegeleda. Tagasi Saksamaal oli vanemate esimene mure minna poodi ja osta lapsele maalimisvahendid. Nii saigi kõik alguse. 

 


150 000 eurone kunstiteos

Ema otsustas lapse kunstiteosed ning huvi maalimise vastu video peale jäädvustada ning jagada lapse armastust ka teistega, luues talle Instagrami konto. Tuleb tunnistada, et kahe ja poole aastase lapse kohta oskab ta teha tõelist kunsti. Pintsli või maalimisrulliga on poiss võimeline looma tõeliselt abstraktset kunsti. Ta armastab erksaid värvitoone. Tema piltide peal võib näha ka loomi : elevante, draakoneid... 

Ehkki vanemate soov on last kaitsta, jätkab ema videode tegemist juba ainuüksi selleks, et tõestada, et Laurent ise on maalide autor. On siiski ka neid, kes kahtlevad autentsuses, arvates, et tõeliseks kunstnikuks on keegi teine ning süüdistavad vanemaid selles, et nad teenivad lapse pealt raha, kasutades teiste teoseid.  

 

 

Ent vanemad lükkavad selle süüdistuse ümber. Nüüd on aga nendega ühendust võtnud isegi suuremad kunstihuvilised. Isegi Madriidis asuv kunstigalerii on pöördunud Laurent' vanemate poole sooviga eksponeerida imelapse teoseid. 

Nähes sellist suurt edu, tegid Laurenti vanemad internetilehe, kus nad müüvad lapse kunstiteoseid. Ligi 18 maali on leidnud juba omaniku, maalide keskmine hind jääb 7000 euro ringi. Vanematele on tehtud isegi 150 000 eurone pakkumine, millest pere keeldus, kuna see pilt on nende endi jaoks südamelähedane. Ent nad tunnistavad, et kui neile tehakse parem pakkumine, võivad nad meelt muuta. Kogutud raha läheb lapse pangakontole, millele ta saab ligipääsu alles siis, kui ta saab täisealiseks.

Kommentaare ei ole