{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

 Mida on juulikuul Kaalude jaoks varuks?      Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos ja kui su süda on võetud, peak...

 Mida on juulikuul Kaalude jaoks varuks? 

 


 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos ja kui su süda on võetud, peaks sind ees ootama hea ja rahulik kuu. Naudi! Isegi, kui sa hindad kõrgelt rutiini, võib elu sind üllatada. Mõned ootamatud vahejuhtumid peaksid selle kuu jooksul aset leidma, mis peaksid muutma teie suhet veelgi lähedasemaks. Kui sa oled aga vallaline, siis lased sa armastusel end kaasa kanda ja naudid oma elu rohkem, kui kunagi varem. 


Suhted

Kõik läheb hästi, kui sa ei unusta huvi tunda selle vastu, kuidas su sõpradel läheb. Sa oskad oma sõprade muresid ja rõõme ära kuulata, oled alati teiste jaoks olemas. Ära unusta ka iseennast seejuures. 

 

Pere

Kodune õhkkond võib olla natukene pingelisem. Kui sul peaks olema teismelisi lapsi, pead sa nendega võib-olla rohkem rääkima. Ära unusta, et suhtlemises peitub võti. 

 

 

 

Töö ja raha

Ãœks hea üllatus on sind ees ootamas juulikuu jooksul. See peaks tegema su tuju väga heaks. Mitmed head võimalused on avanemas. Kõikide märkide järgi saad sa ka raha juurde selle kuu jooksul. 

 

Tervis ja heaolu

Sa peaksid lausa pakatama heast energiast ja tundub, et juulikuus oled sa heas füüsilises vormis. Ära unusta siiski võtta aeg-ajalt ka aega maha ja puhata. 

Kommentaare ei ole