{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Ilmselt oled sa sellel nädalal palju emotsionaalsem. Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil, tekitades sinus...


 

 

 Ilmselt oled sa sellel nädalal palju emotsionaalsem. Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil, tekitades sinus soovi veeta rohkem aega lähedastega. 22. juunil särab taevas täiskuu Kaljukitse märgis.


Armastus

Sa oled kõigeks valmis, et võita taas oma kallima süda. Ära ainult hakka teda lämmatama oma liigse hoolitsusega. Pereelu peaks olema rahulik ja ilmselt sa muud ei soovigi praegusel hetkel. Sa oled õnnelik oma väikeses pesas. Kui sa oled aga vallaline, on sind ees ootamas nädal täis üllatusi. 

 

 

 

Töö

Kui sa oled uue töökoha otsingutel, peaks uus nädal tooma sulle häid uudiseid kaasa. Ka teised võivad kindlad olla, et eesolev nädal tuleb üsna hea. Mis puutub rahaasjadesse, siis katsu olla mõistlikum ja kulutada vähem. 

 

Tervis

Ära unusta võtta aega puhkamiseks. Katsu midagi teha, mis aitaks maandada pingeid. Ära kurna ennast ära, muidu muutud sa liiga närviliseks ja selle all kannatavad su lähedased. Ãœldiselt aga tundub, et sa peaksid olema hea tervise juures. 

 

Nädala kokkuvõte

Ãœsna hea



Kommentaare ei ole