{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu on Kalade märgis 26 - 27. juunil, sellel ajal ei tunne sa ilmselt ennast kõige paremini, sest minevik tuletab ennas...


 

 

 Kuu on Kalade märgis 26 - 27. juunil, sellel ajal ei tunne sa ilmselt ennast kõige paremini, sest minevik tuletab ennast meelde. Saturni retrograad algab 29. juunil Kalade märgis. Päike on Vähi märgis. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas uued kohtumised. Sa peaksid tundma ennast väga hästi. Nädal tuleb sündmusterohke. Kui sa oled juba kellegagi koos, tahaksid sa elada nii nagu sina seda tahad ja unustad seejuures üldse huvi tunda, mida sinu kaaslane soovib. Katsu teha rohkem järeleandmisi. 

 

 


Töö

Planeetide seis ei ole kõige parem praegusel hetkel. Kui sul on vaja lahendada mõned delikaatset probleemid, oleks hea, kui sa ootaksid veel natuke. Rahaasjad peaksid olema aga üsna heas korras, ühtegi probleemi ega takistust ei tohiks tekkida. 


Tervis

Hoia rohkem oma närve. Sa peaksid olema küll heas vormis ent kaldud sageli mõtlema musti mõtteid ja nägema asju halvas valguses. Ära jää niisama istuma, katsu olla rohkem tegevuses, see aitab hoida masendust eemal. 


Nädala kokkuvõte

Tavaline nädal



Kommentaare ei ole