{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

      2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorku...

 


 

  2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis miks mitte muuta oma stiili või soengut? Kui sa oled juba kellegagi koos, võivad mõned probleemid tekkida. Katsuge paremini rääkida omavahel, see aitaks pingeid leevendada. Tülitsemisel ja vaidlemisel pole aga mõtet. Suhtlemine aitab arusaamatusi ära hoida. Vali rohkem oma sõnu. Veenus on konjunktsioonis Marsiga, see võib muuta emotsionaalsemaks. Katsu jääda rahulikuks, sest paremad ajad ei ole enam kaugel. 

 

 


Töö

Mõned muutused on sind ees ootamas. Tõenäoliselt tuleb sul oma mugavustsoonist välja tulla ja harjumusi muuta natuke. Merkuuri ja Jupiteri nurkseis soosib suhtlemist. Ära ainult kurna ennast ära, katsu leida tasakaal, nii on töötulemused kõige paremad. 


Soovitused

Veevalajaga peaksid sa sellel nädalal kõige paremini läbi saama. Te võiksite tunde omavahel rääkida teemadest, mis teid mõlemad huvitavad. Just temaga tunned sa ennast ilmselt kõige paremini. 


Kommentaare ei ole