{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Sellel nädalal algab Saturni retrograad Kalade märgis, see aga tähendab, et planeetide energia paneb sind rohkem vaatam...


 

 

 Sellel nädalal algab Saturni retrograad Kalade märgis, see aga tähendab, et planeetide energia paneb sind rohkem vaatama oma hinge sügavustesse ning otsima sealt vastuseid probleemidele ja küsimustele. Kuu on sinu märgis 28-30. juunil, tuletades sulle meelde seda, millised on su väärtushinnangud ja põhimõtted. 


Armastus

Hea uudis on see, et uue nädala algus peaks sinu märgi jaoks tulema väga hea. Ilus aeg on sinu elus algamas. Järgmine nädal peaks ühel või teisel moel tooma su ellu armastust ja õnne. Lõpuks ometi muutub su suhe kaaslasega paremaks ja rahulikumaks. Kui sa oled vallaline, võib üks ilus kohtumine aset leida. 

 

 

 

Töö

Sa oled ettevõtlikum ja ambitsioonikam ning teed üksi ära mitme inimese töö. Sa peaksid lausa pakatama heast energiast ning nakatama oma hea tujuga ka teisi. Sa oled valmis liigutama mägesid, et oma eesmärke ellu viia. Kui keegi peakski sind ärritama, leiad sa võimaluse, kuidas rahulikult omavahelised asjad selgeks rääkida. Mis puutub rahaasjadesse, siis võivad mõned head võimalused tekkida. 

 

Tervis

Sa peaksid olema eriti heas vormis järgmisel nädalal. Ära siiski hakka ilmaasjata oma organismi kurnama vaid võta aega ka puhkamiseks. 

 

Nädala kokkuvõte

Kõik läheb paremini, kui sa seda arvad



Kommentaare ei ole