{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Järgmine nädal peaks tulema sinu jaoks üsna sündmusterohke. Merkuur ja Veenus on sisenemas Vähi märki 17. juunil, selle...


 

 

 Järgmine nädal peaks tulema sinu jaoks üsna sündmusterohke. Merkuur ja Veenus on sisenemas Vähi märki 17. juunil, selle tõttu võid sa olla tundlikum ja emotsionaalsem kõige suhtes, mis su ümber toimub. Võib ka juhtuda, et sa hakkad liiga impulsiivselt tegutsema, eriti sellel perioodil, kui Kuu on Skorpioni märgis (17-18. juuni). Ära muutu taktitundetuks. Hoia oma suhteid teistega. 


Armastus

Sellel nädalal võib juhtuda, et sa tahad olla vaba ja teha ainult oma tahtmist. See aga, et sa pead arvestama ka oma kaaslasega, võib saada takistuseks sinu plaanide juurest. Selle tõttu võid sa muutuda närvilisemaks ja tekivad esimesed arusaamatused. Kodune õhkkond võib muutuda pingelisemaks. Kui sa oled vallaline, sobib su praegune elu sulle väga hästi. Sa teed, mida sa tahad ega pea kellelegi aru andma oma käikudest.

 

 

 

Töö

Planeedid panevad sind suurelt unistama ja selle tõttu tekivad sul uued ja paremad ideed, kuidas oma plaane ellu viia. Ära ainult liigselt torma vaid valmista tegevuskava hoolikalt ette. Analüüsi olukorda enne, kui sa midagi teed. Sa oled õigel teel, ära riku ainult salesammudega kõike ära. Oma rahaasjade pärast ära muretse. 

 

Tervis

Kui sa ei kurna ennast ära, peaks kõik hästi minema. Katsu ainult paremini toituda, nii hoiad sa võimalikke seedeprobleeme ära. Üldiselt peaks su tuju olema aga hea. 

 

Nädala kokkuvõte

Sa peaksid olema rõõmus ja rahulik


Kommentaare ei ole