{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Sind on ees ootamas sündmusterohke nädal, mis peaks panema sind oma elu üle tõsisemalt järele mõtlema. 2. juulil algab ...


 

 

 Sind on ees ootamas sündmusterohke nädal, mis peaks panema sind oma elu üle tõsisemalt järele mõtlema. 2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis, mis toob sulle meelde kunagisi mälestusi. Merkuur siseneb samal ajal Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis võid sa tunda suuremat üksindust. Ära kurvasta liiga palju vaid võta seda kui võimalust õppida iseennast paremini tundma. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis katsu meeles pidada, et kõige tähtsam paarisuhted on teist inimest mõista ja austada. Katsu hoolitseda rohkem oma suhte eest ja ära tee välja väikestest probleemidest. 

 

 

 

Töö

Tõenäoliselt peaksid sa tundma positiivse energia lainet sellel nädalal. Kasuta ära Veenuse ja Marsi konjunktsiooni, et viia oma plaanid ellu. Ära siiski torma liiga palju. Kannatlikkus ja järjepidevus aitavad sul edu saavutada. 

 

Soovitused

Hoia rohkem kokku Lõvidega sellel nädalal. Lõvi energia teeb sulle head, tänu sellele saad ka sina oma patareid täis laadida. 

 


 

Kommentaare ei ole