{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

 Mida toob juulikuu Jääradele kaasa?      Armastus Veenus on sinuga ega jäta sind maha. Mõned uued kohtumised peaksid...

 Mida toob juulikuu Jääradele kaasa? 

 


 


Armastus

Veenus on sinuga ega jäta sind maha. Mõned uued kohtumised peaksid kõikide märkide järgi aset leidma. Kui sa oled juba kellegagi koos, katsu hinnata rohkem seda, mis sul on ja naudi oma elu ilma, et sa muretseksid millegi muu pärast. Iga asi tuleb omal ajal. Mida paremini tunned sa end täna, seda õnnelikum oled sa homme. 


Suhted

Juulikuus peaksid sa kohtuma kas ühe uue või vana sõbraga, kuidas ka ei ole, see kohtumine peaks sulle suurt rõõmu valmistama. Huvitavad ja rikastavad jutuajamised on sind ees ootamas sõprade ja tuttavate ringis. Sa saad olla koos inimestega, kelle seas sa tunned ennast hästi, kes parandavad su meeleolu, tekitavad sinus turva- ja heaolutunnet. Just seda peaksid sa kõige rohkem tundma juulis. Sa vajad nende inimeste toetust. 

 

 


Pere

Sa oled mõistev ja hooliv ning selle tõttu on su suhted pereliikmetega head ja rahulikud. Sa oskad end panna teise inimese asemele ja näha asju tema vaatenurgast. Seda oskust hinnatakse aga kõrgelt. 


Töö ja raha

Sa suudad selgelt oma mõtteid väljendada, tead, mida sa tahad ja sinu arvamust võetakse kuulda. Sind hinnatakse kõrgemal pool, mõned head võimalused peaksid ka tekkima. Uued ja ootamatud väljavaated võivad avaneda. Võib ka juhtuda, et sa alustad uute projektidega, see peaks aga parandama sinu majanduslikku seisu. 


Tervis ja heaolu

Juulikuu peaks kokkuvõttes tulema üsna hea tervise seisukohast. Ära unusta rohkem liikuda, tervislikumalt toituda ja mõtelda ainult häid mõtteid. Vähem stressi, vähem pingeid. Sa peaksid olema kõikide märkide järgi parimas vormis. Kuula rohkem oma keha, usalda ennast ja lae ennast positiivset energiat täis.

Kommentaare ei ole