{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus ja Merkuur sisenevad Vähi märki 17. juunil

Osade tähemärkide jaoks on see ilmselt väga hea uudis, teisi võib see panna aga kulmu kortsutama. Mida siis õieti tähendab meie jaoks...

Osade tähemärkide jaoks on see ilmselt väga hea uudis, teisi võib see panna aga kulmu kortsutama. Mida siis õieti tähendab meie jaoks Veenuse ja Merkuuri sisenemine Vähi tähemärki? 

 


 


Veenus ja Merkuur on vahetamas konstellatsiooni, tekitades mõningast segadust meie ümber. Mõlemad planeedid valisid sama päeva, et siseneda Vähi tähemärki. Vähk on aga, nagu kõik seda teavad, Veemärk. Sisenedes Veemärki muudab suhtlemise planeet Merkuur taktikat. Merkuur jääb Vähi märki kuni 2. juulini, Veenus kuni 12. juulini. Mõlemad planeedid soovitavad meil muuta oma suhteid paremaks. Vähem sõnu ja rohkem kallistusi. Rohkem hoolt ja õrnust ent samuti passiiv-agressiivset käitumist. Tuletame meelde, et passiiv-agressiivne inimene on tavaliselt natuke madalama enesehinnanguga ja suhtest sõltuv. 

 


Veenus ja Merkuur Vähi märgis - millega me arvestama peame? 

Iga kord, kui mõni planeet vahetab konstellatsiooni, on see nagu laenaks ta endale uusi riideid selleks, et oma missiooni täita. Armastuse- ja suhete planeet Veenus viib meid tagasi lapsepõlve. Veenus tuletab meile meelde seda, mis meile valmistas lapsena kõige rohkem rõõmu ja seda, millega me siis tegeleda armastasime. Mida lapsed aga kõige rohkem ootavad? Suvevaehaega ja seda, et saaks rahulikult jäätist süüa. Mis puudutab aga suhteid, siis Veenus Vähi märgis ei lobise nii palju, kui Kaksikutes ent on palju tundlikum ja vastuvõtlikum. Seega on eesolevad nädalad kõige paremad selleks, et muuta oma suhe veelgi intiimsemaks ja lähedasemaks. Veenus Vähi märgis otsib emotsionaalset turvatunnet, seega on praegu õige aeg selleks, et ümbritseda end nendega, kes tekitavad meis hea ja turvalise tunde. 

 


Meid on ees ootamas emotsiooniderohke kuu

Suhtlemise planeet Merkuur aga muutub samuti palju õrnemaks. Ta paneb meid mõtlema selle peale, millist mõju meie sõnad teistele avaldavad. Merkuur Vähi märgis paneb meid rohkem hoolitsema oma lähedaste eest. Merkuur Vähi märgis paneb meid kiitma teisi inimesi. Samuti rääkima asjadest, mis teevad hingele pai ja aitavad hoida suhteid. Ainult liigse emotsionaalsuse eest tuleks ennast hoida, sest Merkuur ja Veenus Vähi märgis võivad panna meid kuulma ainult seda, mida me kuulda tahame ja võtma kõike isiklikult. Veenus ja Merkuur Vähi märgis võivad meid panna mõtlema oma ekside peale ning muuta meid nostalgilisemaks. Paljud hakkavad uuesti mõtlema kunagiste sündmuste peale ja lugema üle oma vana kirjavahetust. 

 

Millist mõju avaldavad Veenus ja Merkuur Vähi märgis meie tähemärkidele? 

 

 

Vähk, Skorpion ja Kalad

Kevad ei olnud kõige parem, puhkamiseks ei jäänud palju aega. Merkuuri ja Veenuse sisenemine Vähi märki aga peaks neile kolmele head õnne kaasa tooma. Paremad ajad on alles ees. Lõpuks ometi saavad nende tähemärkide esindajad võtta aega iseenda jaoks. Hoiduda tuleks ainult liiga impulsiivsete otsuste langetamisest ning kindlasti ei tasu muutuda liiga nostalgiliseks. Kindlasti maksaks ka meeles pidada seda, et vana suppi ei maksa üle soojendada.

 

Sõnn, Neitsi 

Kevadine suurpuhastus on nüüd tehtud ja nüüd võib külalisi vastu võtta. Merkuur ja Veenus Vähi märgis võivad aga tekitada mõlemas tähemärgis tunde nagu ei tahakski enam kodust välja minna. 

 

Kaksikud, Lõvi, Ambur, Veevalaja

Ilmselt ei tunne nemad end eesoleval perioodil kõige paremini, nad ei ole harjunud suhtlema nii tundlike inimestega ega mõista, miks kõik korraga väiksemaidki asju südamesse võtavad.

 

Kaljukits, Jäär, Kaalud

Esimesed nädalad ei pruugi tulla kõige paremad. Kaljukits võib tunda nagu oleks ta kohustatud tegema asju, mida ta ei taha ja suhtlema inimestega, kes talle ei meeldi. Jäär  peab aga olema parem nii iseenda, kui teiste vastu. Kaalude esindaja aga märkab, et järgnevatel nädalatel tuleb tal rohkem südamepuistamist ette, kui muidu. 

 

Kommentaare ei ole