{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sõnni tähtkujus sündinud naised ja mehed

      Sõnni tähtkujus sündinud naised Sõnni tähtkujus sündinud naine teab täpselt, mida ta tahab, kui ta oma ta...

 

 


 

Sõnni tähtkujus sündinud naised

Sõnni tähtkujus sündinud naine teab täpselt, mida ta tahab, kui ta oma tahtmist aga ei saa, võib tema jonnakas iseloom avalduda. Ta on mingil määral materialist, talle meeldib tarbida ent ta ostab targalt ning hoiab seda, mis tal olemas on. Ta on emalik naine, kohusetundlik inimene, kelle jalad on alati maa peal. Mõnikord tagasihoidlik, selleks, et näidata välja, milleks ta tõeliselt võimeline on. Ta eelistab varju valgusele ja turvatunnet pakkuvat reaalsust säravatele õhulossidele. Ta vajab aega iseendale, vajab aega, et oma asju teha. Talle ei meeldi, kui ta peab oma harjumusi muutma. Ta on aus, stabiilne ja sihikindel. Töö juures asendamatu ja hinnatud kaastööline, kes oskab anda kõige paremaid nõuandeid. Sõnni tähtkujus sündinud naine on sensuaalne, keda köidab ilu ja elu lihtsad rõõmud. Tal on hea maitse, talle meeldivad parimad söögikohad. Sõnn on intelligentne, ta ei ole harjunud inimesi hindma esmapilgu järgi. Ta tahab teisi tundma õppida enne, kui avaldab oma arvamuse. 

 

 


Sõnni tähtkujus sündinud naine ja armastus

Ta on harjunud otsuseid vastu võtma nii iseenda, kui ka oma kaaslase eest. Ta saab tavaliselt alati oma tahtmise ilma, et peaks sellepärast häält tõstma või vaidlema. Talle ei meeldi liiga kangekaelsed mehed, ta valib enda kõrvale kellegi, kes on rahulik ja arukas, mitte kannatamatu ja ootamatu. Sõnni tähtkujus sündinud naine vajab turvatunnet. Mõnikord jääb tal enesekindlusest puudu, sellepärast vajab ta meest, kes oskab talle meelde tuletada tema väärtust aga ilma, et ta seejuures liiale läheks. Sõnn hindab siirust üle kõige. Kõige tähtsamal kohal tema elus on ta pere, ta vajab kedagi, kes jagaks tema maailmavaadet. Ta on truu ja ustav nii sõpruses, kui armastuses. Võib otsida suurt ja tõelist armastust. Visiitabielu ja kaugsuhe ei meeldiks talle kindlasti. 

 

 


Sõnni tähtkujus sündinud mees

Sõnni tähtkujus sündinu mees on väga sihikindel ja viib alati kõik oma plaanid ellu. Kui tal on mõni südamelähedane projekt, on ta kannatlik, metoodiline ja otsusekindel. Ta oskab oma ideed edukalt maha müüa. Ta on andekas ja väga tundlik. Temast saaks väga hea kunstnik või andekas muusik. Ta vihastab harva aga ei kannata silmaotsaski valetamist ja madalust. Ta tahab, et tema lähedased jääksid tema vastu ausaks ja oleksid õiglased. Kõik, mis talle kuulub, on tema jaoks väga tähtis. Ta on materialist. Tööalaselt on ta arukas ega torma pimesi. Ta on väga tore inimene, suure südamega. Armastab head toitu. Ta hoiab eemale vaiksetest ja sõnakehvadest inimestest. Neist, kes on pealtnäha jahedad ja eemalehoidvad. Või pessimistidest. Ta on meeldiv inimene, hea suhtleja, teeb kõik, et teised tunneksid end hästi. Tema sõbrad hindavad teda kõrgelt ja austavad teda.

 

 


Sõnni tähtkujus sündinud mees ja armastus

Talle meeldivad naised, kes oskavad naeratada, kes on optimistlikud ja siirad. Ta otsib endale ausat naist, keda ta saaks usaldada. Ta on väga tundlik aga see just lisab talle võlu juurde ja meeldib naistele. Naised tunnevad ennast temasuguse mehega hästi, sest ta oskab kuulata ära teiste muresid ja rõõme ja on mõistev. Talle ei meeldi juhusuhted, ta tahab midagi kindlat ja tõsist. Ta otsib naist, kes teda täiendaks. Ta võib olla natuke armukade. Ta kardab, et teda unustatakse ja jäetakse maha. Teiste arvamus, eelkõige tema kallima arvamus on tema jaoks väga tähtsal kohal. Ta räägib oma naisega kõigest. Ta tahab luua ideaalset peret, kus oleks palju lapsi ja kodu, kuhu ta saaks kutsuda oma sõbrad, võtta suure kassi, kellega kamina ees istuda. Talle meeldib traditsiooniline peremudel. Tema naisel tuleb vaeva näha, et teda kodust välja saada.

Kommentaare ei ole