{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sinu tähemärgi ideaalne parim sõber

  Planeedid ei mõjuta mitte üksnes inimeste iseloomu, vaid ka omavahelisi suhteid. Kas sa tead, millise tähemärgi esindajaga peaksi...

  Planeedid ei mõjuta mitte üksnes inimeste iseloomu, vaid ka omavahelisi suhteid. Kas sa tead, millise tähemärgi esindajaga peaksid sa ideaalselt sobima? 

 


 




Sõbrad on pere, kelle me ise endale valime. Astroloogide sõnul on igale tähemärgile olemas teine, kellest kõikide märkide järgi saab tema parim sõber. Need on need, kellel peaks omavaheline klapp olema kõige tugevam. Kas sina ka oled oma elus märganud, et sa satud sageli sarnaste inimeste otsa, kellega sa ei pea pingutama, et rääkida. Võib-olla on see sellest, et teie tähtkujud sobivad omavahel. 

Astroloogide sõnul sobivad Veemärgid (Vähk, Skorpion, Kalad) kokku Maamärkidega ( Sõnn, Neitsi, Kaljukits). Õhumärgid aga (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja) sobivad aga kokku Tulemärkidega (Jäär, Lõvi, Ambur). 


JÄÄR ja KAKSIKUD

Teistel on raske nendega sammu pidada. Kui neil on midagi käsil, ei peata neid miski. Energiast neil juba puudu ei tule ja ära nad ka ei väsi. Nad on alati parimad kaaslased, alati valmis kaasa lööma ja otsivad alati võimalust, et lõbutseda. Juba koolis istusid nad viimases reas, et rahulikult lobiseda. Ehkki tänu nendele kunagi klassis igav ei hakanud, pidid nad siiski tunde veetma õppealajuhataja kabinetis. Sageli juhtus ka nii, et nad jäeti üldse peale tunde. Õnneks suutsid nad siiski ennast enamiku ajast välja rääkida ja seda tänu Jäära ettevõtlikule vaimule ning Kaksikute heale suhtlemisoskusele. Meile nad meeldivad, sest olles koos nendega unustame me kõik oma mured. 

 


SÕNN ja KALAD 

Erinevalt eelmistest oskavad Sõnn ja Kalad hinnata seda, kui nad saavad rahulikult nädalavahetusel kodus olla ilma, et peaksid millegipärast muretsema. Nädalavahetus on nagu päev spaas. Siis lubatakse endale midagi head-paremat, kuulatakse mõnusat muusikat ja mis kõige tähtsam - puhatakse. Neil on lisaks ka ühised huvid, milleks on kunst ja oskus hinnata kõike ilusat. Sõnn on selle pärinud oma planeedilt Veenuselt, mis on armastuse-, harmoonia- ja kõige ilusa planeet. Kalad aga Uraanilt. Uraan on varustanud Kalad kunstniku hingega. Kui nad on teineteist leidnud, jäävad nad kogu eluks sõpradeks. 


VÄHK ja SKORPION

Mõlemaid peetakse tihti salapärasteks ja kummalisteks. Vähemalt on neist esmapilgul raske aru saada. Vähi ja Skorpioni vahel on aga ilus sõprus. Mõlemad on Veemärgis, tänu sellele mõistavad nad teineteist ilma sõnadetagi. Mõlemad on tundlikud. Nad on valmis ennast ohverdama nende pärast, keda nad armastavad, valmis andma oma elu selleks, et päästa parimat sõpra. Nad on mõlemad nostalgilised ja vajavad palju armastust. Täiskuu ajal tõotavad nad jääda sõpradeks kogu eluks. 

 


LÕVI ja AMBUR

Lõvi on päikesemärk, kes tahab särada. Ambur on samuti Tulemärk, kes on alati ja igas olukorras optimistlik. Neil on raske paigal püsida. Nad tahavad avastada maailma. Nad on alati valmis uusi väljakutseid vastu võtma, alati valmis suurteks tegudeks. Nad tahavad palju liikuda, kohtuda teiste inimestega ja haarata kõikidest võimalustest kinni. Nende vahel on mingi seletamatu klapp. Nad täiendavad teineteist suurepäraselt. 


NEITSI ja KALJUKITS

Pealtnäha võib tunduda, et mõlemad maamärgid on pigem tagasihoidlikud, ent koos olles tunnevad nad ennast väga hästi. Neil tekib kohe omavaheline klapp. Nad mõistavad teineteist suurepäraselt, eriti siis, kui räägitakse konkreetsetest asjadest. "Ma ei taha sind prargu segada, aga kui sul on vaja ühte head äppi, siis ma näitan, mida mina kasutan.". Neitsi on sodiaagi tubli ja korralik õpilane, Kaljukits aga tõeline tööde ülevaataja, kes ümbritseb end inimestega, kes talle sarnanevad. Mis neid seob? Nad võivad teineteise peale alati loota, alati kindlad olla. Mõlemad on ambitsioonikad. Mõlemad oskavad head nõu anda. Terve nädal möödub töö tähe all, nädalavahetusel lähevad nad loodusesse matkama ja kõik on rahul. 

 


KAALUD ja VEEVALAJA

Mõlemal Õhumärgil on palju ühiseid jooni. Nad tunnevad end hästi seltskonnas. Nad valdavad suhtlemisekunsti. Nad oskavad luua head õhkkonda. Keegi ei suuda neile vastu panna, nad on lihtsalt nii meeldivad inimesed. Nad leiavad kohe omavahel ühise keele. Piisab ühest naeratusest ja paarist lausest, et aru saada, et neist saaksid head sõbrad. Neil on sama elunägemus. Nad on alati valmis teineteist ära kuulama, võivad tundida kaupa maailma asju arutada. Neil on tihe päevakava, aga nad katsuvad alati igale poole ja igale üritusele jõuda. Koolis oli neil alati käitumise hinne halb, sest nad lobisesid vahetpidamata.  




 

 

Kommentaare ei ole