{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks just Neitsi tähemärk on sodiaagi parim

        On neid, kes leiavad, et Neitsid on liiga tõsise ellusuhtumisega - juba kooliajal olid nemad klassi esimesed ja ...

 

 



 

 

On neid, kes leiavad, et Neitsid on liiga tõsise ellusuhtumisega - juba kooliajal olid nemad klassi esimesed ja õpetaja lemmikud - ega oska elu nautida. Meie arvame, et nii räägivad kadedad inimesed. Jah, Neitsi oli koolis hoolas õpilane ja õppis hästi, tal olid alati kõik tunnid ilusti ette valmistatud ja kodused tööd tehtud, ta ei veetnud aega lobisemise peale nagu Ambur seda tegi, kes pidevalt tunnis korda rikkus ega istunud omaette nagu Skorpion, kes kõiki oma klassikaaslasi umbusaldas. 

Enne, kui me edasi läheme, tuletame meelde, et ei ole olemas ühtegi tähemärki, kes oleks teisest parem või halvem. Sodiaagiring on täiuslik just sellisena nagu ta on. 12 tähemärki täiendavad teineteist. Igal tähemärgil on seega midagi, mille pärast ta on teisest parem. 

 

 


Milline on Neitsi tähemärgi sümboolne tähendus astroloogias? 

Neitsid on vana-aasta lõpu lapsed, kes on sündinud kooliaasta alguses. Nii nagu Lõvide aeg kattub suvesoojuse ja päikesepaisteliste ilmadega, tuletades meelde grilliõhtuid ja mererandu, siis Neitside aeg seostub astrikimpude, õpetajate ja koolilastega. Niipea, kui Lõvide aeg saab läbi ja Neitside aeg algab, on sügishooaeg alanud ning aeg tõsisemalt oma tööasjad käsile võtta. Selline võrdlus aitab kõige paremini mõista sodiaagimärkide sümboolset energiat. 

Neitsi tähemärki seostatakse ettevaatlikkuse ja ettenägelikkusega. Just sellel perioodil tuleb hakata valmistuma eesolevaks talveks ning teha varusid. Neitsid ise on aga targad ja mõtlevad praktilised, neil on sahver juba varakult hoidiseid täis ja nemad juba hätta ei jää. 

 

 

 

Millised on Neitside head omadused? 

Neitsi on maamärk (nii nagu Sõnn ja Kaljukits). Nii nagu teised maamärgid, on ka Neitsi kannatlik, hästi organiseeritud ja praktiline. Kõikidest maamärkidest on aga Neitsi kõige paindlikum, ta oskab kohaneda kõige paremini igas olukorras. Neitsi on hea analüüsivõimega, pädev sellistes valdkondades, mis on seotud organiseerimise, analüüsimise, juurdlemise ja uurimisega. 

Neitsile meeldib õppida, ta on asjalik ja teadmistehimuline, ta leiab alati võimaluse, kuidas kõike õpitut ellu rakendada. Või oma teadmisi teistega jagada. Temast saaks väga hea õpetaja. Neitsi otsib alati lahendusi oma probleemidele ja mitte ainult enda, vaid ka sinu probleemidele. Tema astroloogiline maja on kuues maja, mis on seotud igapäevaste kohustustega, tervisega ja teiste abistamisega. Neitsi on alati valmis vajaduse korral appi tulema, tal ei ole oma ajast kahju, ta mõtleb alati teiste peale. Ta ei ole egoist. Ta on kuldaväärt sõber. Järgmine kord, kui sa naerad tema harjumust kõike Excel' tabelisse kirja panna, tuleta parem endale meelde, kui õnnelik sa oled, et sul selline sõber on.

Kommentaare ei ole