{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike siseneb 21. juunil Vähi märki. Millist mõju see meile avaldab?

 Millised näevad välja järgmised nädalad? Milline on planeetide seis? Päike siseneb Vähi märki 21. juunil, võib juhtuda, et nii mõn...

 Millised näevad välja järgmised nädalad? Milline on planeetide seis? Päike siseneb Vähi märki 21. juunil, võib juhtuda, et nii mõnedki suuremad ja positiivsemad muutused on meid ees ootamas. 




Planeedid ei puhka kunagi. Merkuur ja Veenus sisenesid Vähi märki 17. juunil, paari päeva pärast, kohe peale suvist pööripäeva, liitub ka Päike mõlema planeediga sisenedes omakorda Vähi märki. Kui Päike Kaksikute märgis pani meid rohkem suhtlema ja teistega läbi käima, siis Päike Vähi märgis soovitab meil tempot maha võtta ning kuulata rohkem iseennast ja oma soove. Järgnev kuu peaks muutma nii mõndagi nostalgilisemaks ja tundlikumaks. 


Päike Vähi märgis

Igal tähemärgil on oma hooaeg. Erinevalt meie kalendrist käib astroloogiline kalender päikese liikumise järgi. Uus astroloogiline aasta algab siis, kui Päike siseneb Jäära märki 21. märtsil. Astroloogilised kuud algavad eranditult 21. kuupäeval. 21. juunil siseneb Päike Vähi märki. Ainult, et kui Päike liigub ühest konstellatsioonist teise, muutub koos sellega kogu valitsev õhkkond. See aga tähendab uusi väljakutseid. Päikese energia liitub Vähi energiaga. 

 

 

Vähk on hästi emotsionaalne ja tundlik. Eesolev aeg on ideaalne selleks, et lihtsalt olla ja nautida elu. Vähi tähemärk soovitab meil otsida kontakti oma sisemise maailmaga ja mõtelda selle peale, mis sinu jaoks tegelikult kõige tähtsam on. Mis on see, mida su süda vajab kõige rohkem? Vähi tähemärk on tundlik, emotsionaalne ja kõigi vastu tähelepanelik, ta valvab selle üle, et kõik tunneksid end hästi ja selle tõttu on ta asendamatu usaldusisik. Tänu tema energiale on palju kergem rääkida kõigest, mis südamel, rääkida oma kahtlustest ja hirmudest. Vähi energia on otseselt seotud ka kodu ja perega. Selle perega, kuhu ta sündis ja selle perega, mille ta ise endale valis. Vähk on oma juurte küljes kinni. Sellepärast on praegu õige aeg selleks, et hoida rohkem oma suhteid pereliikmete ja lähedastega, võtta aega nii iseenda, kui teiste jaoks. Teha seda, mis aitab üles leida tasakaalu ning tekitab tunde, et sa ei ole üksi maailmas. 

 

Kuidas mõjutab Vähi aeg meie tähemärke? 

 

 

Vähk, Skorpion ja Kalad

Veemärgid peavad võtma tempot maha. Kõigepealt iseenda jaoks, et järele mõtelda viimase aja sündmuste peale. Seejärel teiste jaoks. Te peaksite end tundma paremini ja palju enesekindlamalt sellel ajal, kui Päike on Vähi märgis. See on ka õige aeg selleks, et mõtelda mineviku peale ning teha rahu kõikide nendega, kes ei jaga sinu mõtlemisviisi. Olla parem nii iseenda, kui teiste vastu.


Sõnn, Neitsi ja Kaljukits

Maamärkidel on ilmselt hea meel, et Päike on taas sisenemas sõbramärki. Nende jaoks ei valmista mingit raskust aega maha võtta, nii saavad nad teha asju omas rütmis ja ilma kiirustamata. Nii saavad nad ka üle vaadata ja kontrollida kõik selle, mis sai liiga tormakalt tehtud. Või siis võtta lihtsalt aega, et laadida oma patareid täis enne suve algust. Maamärgid vajavad rahu ja hindavad seda vääriliselt, et Vähi aeg seda neile võimaldab. Kaljukits võib tunda ainult mõningast stressi, sest tema eelistab mõtelda praktiliselt. 

 

 


Jäär, Lõvi ja Ambur

Tulemärkidel on kõige raskem ilmselt leppida sellega, et asjad ei lähe nii kiirelt nagu nemad seda sooviksid. Nad peavad ka leppima sellega, et alati ei ole neil kaaslast võtta ja mõnikord tuleb üksi olla. Planeedid soovitavad neil samuti paremini teisi kuulata, olla vähem egoistlikum ja kangekaelsem. Lõvil avaneb hea võimalus näidata, kui suur süda tal on. 


Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja

Õhumärkide jaoks on Vähi aja algus natuke keerulisem. Nendele meeldib palju suhelda, nüüd aga ilmselt jääb kokkusaamisi vähemaks, selle asemel peavad nad aega veetma üksi. Olles üksi oma mõtetega võivad nad aga leida uusi viise, kuidas oleks kõige parem tegutseda. Võib-olla toob see ka neile lahendusi oma probleemidele. Õnneks aitab Jupiter neil näha asju paremas valguses nii, et kõik ei ole lõplikult kadunud. 



Kommentaare ei ole