{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on Vähi märki sisenemas

    Foto : unsplash / Dekler Ph Ja ongi Kaksikute aeg läbi s...

 

 

Foto : unsplash / Dekler Ph

Ja ongi Kaksikute aeg läbi saamas, Päike aga liigub edasi Vähi konstellatsiooni. Kui viimastel nädalatel mõjutas meid Kaksikute muretu ja vaba energia, siis nüüd on aeg mõtelda rohkem iseenda peale ja mis kõige tähtsam - võtta aega puhkamiseks. Nagu igal aastal, soovitab Vähi aeg ka sellel aastal meil aega maha võtta ja teha paus, et õppida paremini kuulama oma tundeid. 

Vähi aeg on aastas see periood, mil me keskendume kõige rohkem oma negatiivsetele ja positiivsetele emotsioonidele. Õnn, kurbus, viha ja kadedus. Vähi aeg võimendab neid tundeid üle, muutes meid kõiki palju emotsionaalsemateks. Kahtlemata on järgmistel nädalatel valitsev õhkkond romantilisem ent liigne emotsionaalsus võib põhjustada ka konflikte. Selle tõttu tuleks ennast paremini kontrollida ja mitte võtta kõike nii isiklikult. 



Astroloogias on Vähk see, kes on kõige tugevamalt seotud oma emotsioonidega, armastuse ja südamega. Ta annab ilma, et ta ootaks midagi tagasi. Sellepärast kaitseb ta oma südant ja energiat. Ta varjab sageli oma sisemisi tundeid kaitsva kesta alla, mis on talle kilbiks. Ta ei taha haiget saada. Ta on hästi sentimentaalne. 

Vähi ajal võivad lained üle pea kokku lüüa. Õhus võib olla nostalgiat ja rohkem minevikuga seotud mälestusi, kui tavaliselt. Ära ignoreeri oma tundeid ja kuula alati oma südant. Praegu on kõige parem aeg selleks, et muuta oma suhteid teistega tugevamaks.  

 Kui mõned tähemärgid nagu näiteks Kaksikud, on teiste poole pööratud, siis Vähk keskendub oma sisemisele maailmale. Vähk on introvert. Seega ei ole Vähi aeg kõige parem uute projektidega alustamiseks. 

 

 

 Praegusel ajal on ka kõige õigem aeg teha suurpuhastus kodus. Kui sul on mõni ese mõnelt inimeselt, kes sulle üldse ei meeldi, siis anna see ära. Kõikidel asjadel on oma energia ja sina otsustad, millist energiat sa oma koju tahad. Anna ära kõik, mida sul enam vaja ei lähe. Hoia alles ainult neid asju ja inimesi, kes panevad sind ennast hästi ja turvaliselt tundma. 

22. juuni täiskuu on väga hea aeg selleks, et vabastada end sellest koormast, mis seob sind minevikuga ja teha seejärel uus algus 6. juuli noorkuu ajal. 

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, siis tõenäoliselt oled sa praegusel ajal veelgi emotsionaalsem, kui tavaliselt. Pane oma prioriteedid paika. Vaata järele, mida sa tahad oma elus ära teha ja seejärel tööta välja strateegia. Tule oma kaitsvast kestast välja.

Kommentaare ei ole