{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : nende tähemärkide esindajad lähevad oma elukaaslasest lahku sellel suvel

 Mitte kõik paarid ei pea sügiseni vastu. Vähemalt mitte nende kahe tähemärgi esindajad, kelle elus on hakkamas puhuma uued t...

 Mitte kõik paarid ei pea sügiseni vastu. Vähemalt mitte nende kahe tähemärgi esindajad, kelle elus on hakkamas puhuma uued tuuled. 

 


 



Meie eesmärk ei ole sugugi halba ette ennustada. Veenus, mis oli paljude suhteprobleemide ja lahkuminekute põhjustajaks eelmisel suvel, ei ole sellel aastal retrograadis. Juba ainuüksi selle tõttu on see aasta ideaalne kõikide jaoks, kes otsustavad abielluda või oma suhte ametlikuks teha. Ent hoolimata sellest võivad mõned paarid ka sellel suvel lahku minna. Ärge kohe tõtake seda artiklit edasi saatma oma tulevasele endisele kaaslasele (me näeme teie kavatsusi läbi, Veevalajad!). Astroloogia ei ole teaduseharu, seega ei maksa kõiges ainult planeete ka süüdistada. Kuidas ka ei ole, selle aasta suvi tõotab tulla tormiderohke. 


Milliste tähemärkide esindajad võivad sellel aastal lahku minna? 

 

SÕNN

Sõnnile meeldib tema rahulik ja harjumispärane elu, ta teab täpselt, kus ta sussid on ja mis kell ta elukaaslane õhtul koju tuleb. Ometi selle aasta suvi võib panna tema kannatlikkuse tõsiselt proovile. Uraan tema enda märgis toob kaasa suuremaid muutusi kõiges, mis puudutab Sõnni eraelu. Võib-olla on tegemist pere suurenemisega või kolimisega? Või siis on tegemist hoopis ühe peresisese probleemiga, mis tekitab ebakõla tema ja ta kaaslase vahel. Kuidas ka ei ole, kodune õhkkond võib muutuda pingeliseks ja seda, mida see võib kaasa tuua, ei oska ette öelda. Mida Sõnn aga ise ära teha saab, et oma suhet hoida? 

 

 

Kõigepealt peaks ta ootama ära, kuni planeedid sisenevad tema sõbramärki, see peaks tooma talle kaasa võimaluse hinge tagasi tõmmata. 5 - 29. augusti vahel aitab Veenus Sõnnil nurki siluda. Aga mitte ükskõik millise hinnaga. Tähtis on suhelda, rääkida oma soovidest, panna paika oma tingimused ja olla mõistev ning hooliv. Kõik ei pruugi minna Sõnni soovide kohaselt, paljud paarid lähevad sel suvel lahku ent hea tahtmise korral on kõik võimalik. 


KAALUD

Sellest ajast, kui hea õnne planeet Jupiter sisenes Kaksikute märki (sõbramärk), tunneb Kaalude esindaja nagu areneksid asjad tema elus palju rutem. Teda tõmbab kõik, mis on uus ja senitundmatu, ta igatseb vahelduse järele, ta tahab teha midagi, mis aitaks tal unustada kõik mured ja kohustused. Ta tahab vabaneda ka inimestest, kes ei lase tal täiel rinnal elada ja kes piiravad tema liikumisvabadust. 

 

 

Tegemist võib olla elukaaslasega või siis sõpradega. Veenus (armastus, suhted) on Lõvi märgis, pannes Kaalude esindajat tundma nii nagu kõik oleks võimalik. Selle tõttu võib ka üks ootamatu kohtumine Kaalude elus aset leida ja võib juhtuda, et sellest kohtumisest saab alguse üks ilus armastuslugu. See võib samuti olla põhjuseks, miks Kaalude esindaja otsustab oma praeguse suhte ära lõpetada.

Kommentaare ei ole