{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : mis päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Nii nagu igal nädalal, vaatame ka sellel nädalal üle, mis päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal.  ...

 Nii nagu igal nädalal, vaatame ka sellel nädalal üle, mis päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal. 




 

 

Mis päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 

JÄÄR - laupäev, 29. juuni

Ilus nädalavahetus on Jäära ees ootamas selle nädala lõpus. Kuu on tema märgis, tuues talle kaasa head õnne ning toredaid üllatusi. Marss, Saturn ja Veenus valvavad, et tal millestki puudust ei tuleks. Kõikide märkide järgi peaks eesolev nädalavahetus tooma Jäärale ühe väga hea uudise.


SÕNN - pühapäev, 30. juuni

Nädala lõpus saab Sõnn ennast välja puhata. Planeedid viivad kõik tema mured ja probleemid minema. Kõik planeedid Vähi märgis toetavad teda kõikides ettevõtmistes.


KAKSIKUD - esmaspäev, 24. juuni

Nädal algab heade uudistega Kaksikute jaoks. Esmaspäevane päev peaks tegema Kaksikute meele rõõmsaks ühel või teisel moel. 


VÄHK - neljapäev, 27. juuni

Vähi tähemärki valitsev taevakeha Kuu toob talle neljapäeval suurt õnne kaasa. Üks väga hea uudis on teda sellel päeval ees ootamas. 

 

 


LÕVI - pühapäev, 30. juuni

Väga ilus nädalavahetus on Lõvi ees ootamas nädala lõpus. Päike ja Kuu moodustavad hea aspekti, tänu sellele on enam, kui kindel, et nädalavahetusel täitub vähemalt üks Lõvi soovidest. Kõige selle pärast peaks Lõvi olema heas tujus ja nägema oma elu palju paremas valguses.


NEITSI - pühapäev, 30. juuni

Kuu on Maamärgis pühapäeval nii nagu planeet Marss. Tänu sellisele planeetide energiale peaks Neitsi tundma end palju paremini. Nädalavahetusel on tema jaoks mitu toredat üllatust varuks. 


KAALUD - teisipäev, 25. juuni

Kuu Veevalaja märgis toob Kaaludele head õnne kaasa. Kuu ja Pluuto moodustavad väga ilusa aspekti, aidates Kaaludel õigeid valikuid langetada. 

 

 


SKORPION - neljapäev, 27. juuni

Päike on Vähi märgis, selle tõttu on praegune periood väga hea kõikide Skorpionite jaoks. Kuu on neljapäeval aga Kalade märgis koos Veevalaja planeedi Pluutoga, selle tõttu toobki neljapäevane päev Skorpionitele häid uudiseid kaasa.


AMBUR - laupäev, 29. juuni

Väga tore nädalavahetus on ees ootamas Ambureid. Kuu Jäära märgis toob talle head õnne kaasa. Mitmed head uudised on teda ees ootamas. 


KALJUKITS - neljapäev, 27. juuni

Veenus, Merkuur ja Päike on küll Kaljukitse märgiga vastasseisus, ent Saturn saadab talle head õnne, moodustades ilusa aspekti Kuuga Kalades. Kui Saturni aspekt on hea, läheb ka Kaljukitsel kõik hästi. 


VEEVALAJA - teisipäev, 25. juuni

Kuu Veevalaja enda märgis toob talle head õnne kaasa. Tänu Pluuto ja Jupiteri toetusele hakkavad tema asjad taas liikuma õiges suunas ja head uudised ei jää tulemata. 


KALAD - neljapäev, 27. juuni

Kuu ja Saturn moodustavad nädalavahetusel väga ilusa aspekti Kalade enda märgis. Mõlemad taevakehad toetavad teda kõikides ettevõtmistes.


Kommentaare ei ole