{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob juulikuu algus head õnne?

 Juulikuu tõotab tulle ilus ja sündmusterohke, täis päikesepaistelisi ilmu. Kuu algus toob head õnne nende tähemärkide esinda...

 Juulikuu tõotab tulle ilus ja sündmusterohke, täis päikesepaistelisi ilmu. Kuu algus toob head õnne nende tähemärkide esindajatele.

 


 

 

 


SÕNN

Mitmed head võimalused on tekkimas kõikide nende jaoks, kes on sündinud Sõnni tähtkujus. Uraan on Sõnni märgis. Energiline ja ettevõtlik Marss on aga Uraani kõrval kuni 29. juulini. Tänu sellele ei tohiks Sõnnil tegevusest juba puudust tulla, tähtis on ainult, et ta vaataks ette, kuhu ta astub. Mõned pettekujutlused võivad silmapiiril olla. Saturn annab Sõnnile sihikindlust ja järjepidevust, et ta saaks kõik oma plaanid ellu viia ja kõik alustatu lõpetada. Juulikuu peaks tooma Sõnni ellu ka ühel või teisel moel armastusest. Nii romantilist, kui kirglikku. 


VÄHK

Vähi sünnipäevakuu on käimas. Uus 12 aastat kestev tsükkel on Vähi elus algamas järgmise aasta juunikuus ent selle ettevalmistuste mõju annab juba endast tunda. Praegu on kõige õigem aeg reisimiseks, õppimiseks, uute teadmiste omandamiseks ning uute võimaluste otsimiseks. Uraan toob Vähile uusi häid võimalusi kaasa, mitmed uksed on avanemas, uued inimesed on Vähi ellu tulemas. 

 


NEITSI

Neitsi peaks terve juulikuu tundma ennast nagu kala vees ja olema õnnelikum, kui kunagi varem. Tänu võlgneb ta selle eest Jupiterile. Head uudised on teda ees ootamas töö juures. Ilmselt veedab Neitsi rohkem aega väljas sõprade ja lähedaste ringis ning arutab maailma asju, nautides samal ajal ilusat suve. Neitsi on avatud uutele ideedele. Üks ootamatu vahejuhtum peaks talle suuremat õnne tooma juulikuus. 


VEEVALAJA

Päike ja Veenus muudavad Veevalaja elu ilusamaks ning parandavad tema suhteid töö juures. Elu on ilus. Veevalaja peaks juulis tundma ennast väga hästi ning minema laulu ümisedes tööle. Kõikide märkide järgi tundub, et just töö juures on teda ees ootamas kõige suuremad muutused. Planeedid toovad Veevalajale lisaks suuremat rahaõnne kaasa.

Kommentaare ei ole