{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad võivad leida armastuse sellel suvel?

 Planeedid ei ole veel andnud täpset asukohta, kus sinu unistuste prints või printsess hetkel viibib, aga võib juhtuda, et sinu ell...

 Planeedid ei ole veel andnud täpset asukohta, kus sinu unistuste prints või printsess hetkel viibib, aga võib juhtuda, et sinu ellu tuleb armastus sellel suvel. Kõik oleneb muidugi sellest, millises tähemärgis sa sündinud oled. 

 


 



Suvi ongi ametlikult algamas. Suvise pööripäevaga algab aga täiesti uus ajajärk ja palju meeldivam ajajärk osade tähemärkide elus. Tegemist on kolme tähemärgiga, kellele planeedid toovad sellel suvel õnne armastuses. Nemad peaksid kõikide märkide järgi leidma oma haruldase pärli enne sügise algust. Armastuse ja juhuse mängus võivad mõnede tähemärkide esindajad võita suurvõidu.


Milliste tähemärkide esindajad võivad leida armastuse sellel suvel? 

 

 

SÕNN

Kõiki neid, kes on sündinud Sõnni tähemärgis, on ees ootamas väga kuum ja sündmusterohke suvi. Ta peaks seda juba ette tundma ja aimama, et suuremat sorti muutused on teda ees ootamas. Ta ei karda midagi ja on veelgi enesekindlam, kui kunagi varem. Ta läheb oma saatusele julge südamega vastu ja võtab, mis võtta annab. Sõnni suvi peaks tulema erakordselt sündmusterohke ja kiire. Kõikide märkide järgi tuleb tal veelgi rohkem suhtlemist ette. Valitsev õhkkond peaks aga olema romantiline ja sensuaalne. Marss on Sõnni märgis, selle tõttu flirdib Sõnn nii palju, kui võimalik. Uraan on samuti Sõnni märgis, tekitades segadust tema eraelus. Mõned ootamatud üllatused on teda ees ootamas. Mõned kohtumised peaksid aset leidma, mis peaksid muutma selle suve unustamatuks ja meeldejäävaks. 

 

 

KAKSIKUD

Rääkides üllatustest on Kaksikute tähemärgi esindajaid ees ootamas üks ootamatu üllatus. Hea õnne planeet Jupiter on Kaksikute märgis, tuues kõikidele Kaksikutele head õnne kaasa. Tundub, et Kaksikuid on ees ootamas muljete- ja elamusterohke suvi. Tänu Jupiterile ei tule Kaksikutel headest võimalustest puudust. Võib isegi juhtuda, et üks ootamatu kohtumine ta jalust niidab ning tänu sellele võtab ta elu täiesti uue suuna. Mis puutub armastusse, võib Kaksiku ellu tulla keegi, keda viimane kunagi ei unusta ja kellest saab tema elu lahutamatu osa. Kergemeelne ja muretu Kaksik võib hakata nägema armastust hoopis teise ja tõsisema pilgu läbi ning kingib lõpuks ometi oma südame inimesele, kes on seda väärt. Kaksikute esindaja võib leida armastuse sellel suvel, ent see, keda see kõige rohkem üllatab, on tema ise.

 


KALJUKITS

Kaljukitse on ees ootamas üks väga ilus kohtumine sellel suvel. Kõik algab juba 22. juuni täiskuuga, mis särab Kaljukitse märgis. Täiskuu energia annab Kaljukitsele tiivad ning varustab teda motivatsiooniga, mis aitab tal oma unistusi ja soove täide viia. Lõpuks ometi muutub ta elu romantilisemaks, sest tema ellu tuleb inimene, kes loeb tema soove huultelt. Väga ilus suvi on ees ootamas kõiki neid, kes on sündinud Kaljukitse tähtkujus. Ta võib kohtuda kellegagi, kellesse ta armub esimest pilgust ja kes röövib tema südame ainsa hetkega. Päike on sisenemas Vähi märki, Vähi energia muudab Kaljukitse aga palju emotsionaalsemaks ja tundlikumaks. Tänu sellele laseb Kaljukits end juhatada oma tunnetest ja emotsioonidest. Ilusad hetked on teda ees ootamas. Lõpuks ometi laseb ta end vabaks ja naudib elu nii nagu peab. Sest kõik see on lõppude lõpuks ainult tähetolm ja ei midagi muud.


Kommentaare ei ole